18 Ekim 2012 Perşembe

Gülden Mutlu "Unutamam Dedin"

 Emre Aydın'ın 'Soğuk Odalar'  adlı parçasını bilirsiniz. Geçtiğimiz mart ayında müzik yazarları, Dj'ler ve blogger'ların davet edildiği bir etkinlikte parçayı ilk dinleyenlerden olmuştum ve çok beğenmiştim. O zamanki yazımda da bahsetmiştim. Soğuk Odalar uzun süre listelerde 1 numaradaydı ve hala herkesin bıkmadan dinlediği güzel bir şarkı. Soğuk Odalar'da Emre Aydın'la düet yapan ve güzel sesiyle dikkat çeken Gülden Mutlu, "Unutamam Dedin" adlı single çalışmasını  dün akşam Akaretler'de düzenlenen özel bir  davetle tanıttı.
 
Emre Aydın prodüktörlüğünde hazırlanan albüm DMC ve 565 Yapım etiketi ile önümüzdeki haftalarda müzik marketlerde yerini alacak.

Söz ve müziği Gülden Mutlu'ya ait şarkının düzenlemesi Mustafa Ceceli'ye ait. Single'dan sonra yeni şarkılarından oluşan albümü de çıkacak olan Gülden Mutlu dün akşamki davette oldukça heyecanlıydı. Şarkıyı beğendim. Tam radyolarda çalacak türden. Klasik pop ritmli basit sözlü şarkılarla dolu müzik piyasasına 'Unutamam Dedin' ilaç gibi gelecek. Sanatçı şimdiden geniş hayran kitlesini oluşturdu bile. Biz şarkıyı dinlediğimiz sıralarda #guldenmutlu twitter'da trending topic oldu.  


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0