2 Ekim 2013 Çarşamba

İrem Derici'den 'kısa film' tadında klip

İrem Derici, İKİ adını verdiği yeni maxi single albümünü dinleyicilerinin beğenisine sundu. Sezen Aksu'nun yazdığı 'Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı' parçası ile daha önce dikkatimi çeken İrem Derici, bence 'O Ses Türkiye' yarışmasından geçmiş ve başarılı işler yapan tek isim. 

Yeni albümünde 'Sevgin Olsun Taştan Olsun' isimli şarkısıyla çıkış yapacak olan İrem Derici'nin yeni şarkısının söz ve müziği Hüseyin Boncuk'a ait, düzenleme ise Mustafa Ceceli imzasını taşıyor. 

60 kişilik bir ekibin çalıştığı yeni şarkısının klip yönetmeni Müfit Samık, görüntü yönetmeni ise Veli Kuzlu. Klip geçtiğimiz gün twitter'da trending topic olup bayağı yorumlanmış. 

Amerikanvari tarzda kovboy barı gibi bir yerde çekilen klipte, rtük yasaları gereği direkt alkol göremeyeceğimizden henüz doldurulmamış bardaklar dikkat çekiyor. Derici'nin bir önceki klibinde meyhane sahnesinde de aynı şeyi düşünmüştüm. Orada da 'Beyoğlu'na akmam lazım..' deyip efkarlanırken yine aynı yasaklar... 

Herşeye rağmen iyi bir şarkı ve beğendiğim bir klip. En azından yerinde durmayan ve dans eden başarılı bir yorumcu var. Yasaklar olmasa daha 'rahat' bir klip görürdük mesela sondaki teyzenin isteği farklı olurdu. İzleyin dediğimi anlayacaksınız:)

1 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0