9 Ekim 2013 Çarşamba

Şehir insanının spor olayı


İş çıkışı spora gitmek bir şehir insanı alışkanlığıdır. Spor artık zorunluluk değil, herkes için bir yaşam biçimi olma haline geliyor. Kafayı boşaltmak ve biraz rahatlamak için beden egzersizi şart. 


Evden çıkmadan önce hızlıca çantamı hazırlıyorum. Şampuan, krem, şort, tişört, şişe su ve Philips SensoTouch çantama ilk attıklarım. Hem ıslak, hem kuru kullanılan ve rahatça yıkanıp temizlenebilen philips makinem hareketli yapısıyla yüzümde tahrişi en aza indirgiyor. Hem hafif hem duşta da kullanabileceğim tarzda olunca yanımda taşıyorum.  

Sporun ardından, tıraş sonrası buhar odasına girip yüzünüzdeki gözenekleri de açtınız mı tazelenmiş, yenilenmiş, iş stresi ve yorgunluğunu da üzerinizden atmış oluyorsunuz. 

Günümüz teşhir çağı ve paylaşımlar sonsuzluğa uzanıyor. Spora gitmek kadar oradayken kendi fotoğrafınızı çekmek bir instagram klasiği olmadı mı? Bunun sporda 'ayna önü' olma koşuluyla 'soyunma odasında', 'alet çalışırken' ve 'asansörde' versiyonu var. Ben üçüncüsünü denedim:) 

Twitter'da   hashtagi ile kendi sakal fotoğrafını çekip paylaşanlara Philips Multigroom Erkek Bakım Seti hediye edecek. Bence bu fırsatı kaçırmayın! 

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0