12 Ağustos 2010 Perşembe

Haftaya bugün: Ankara'ya yolculuk...

11 gündür bloga yazmıyorum. Yazacak konu olmamasından değil bu sıcakta bilgisayar başında oturmak bile işkence. Birazdan da fazlasıyla serin olduğu için spor salonuna gidip rahatlamayı düşünüyorum. Tatil programımızı bayrama erteledik çünkü ailemin işi var, bir yere gidemiyoruz.

Kafamda çok düşünce var. Eylül ayında bu sayfa 2. yılını dolduruyor. Her sene olduğu gibi Gazeversite.com için yine ünlü isimlerle özel röportajlar yapıp burada da yayınlamak istiyorum. Mutluyum çünkü her sene farkında olmadan daha da geliştiğimi farkediyorum. Kendi çapımda sitelerde yazarken şimdi ülkemizdeki büyük bir markanın kurumsal blog yazarıyım.

Yıllar önce başkente gitmiştim, şimdi hatırlamıyorum bile... Efes Pilsen Kurumsal Blog Yazarlığı görevim nedeniyle hayırlısıyla haftaya bugün (19 Ağustos perşembe akşamı), Efes Pilsen World Cup 9 için Ankara'ya gidiyorum, 23 ağustos pazartesi akşamı da İstanbul'a döneceğim:)

Bu arada Efes Kızları otobüsü ile gidip gelecekmişim:) Yolculuk eğlenceli olacağa benziyor. Yanıma fotoğraf makinemi de alıp güzel anlar yakalamak istiyorum:)

Maç programı haricinde, milli takım imza günü, kokteyl ve basın toplantısı olacakmış. Zaten maçlar akşama doğru yapılıyor. A Milli Basketbol Takımımız, bu sene Arjantin, Kanada ve Lübnan Basketbol Milli Takımları ile karşı karşıya geliyor. 4 takım, 2010 FIBA Dünya Şampiyonası öncesi basketbol tutkunlarına güzel bir turnuva yaşatacak.

Baştan sona bir basket turnuvasını daha önce salon içinde canlı canlı izleyip takip etmemiştim. Babası, başka bir takımın menajeri olan bir arkadaşım arada lig maçlarına çağırıyordu ama efese kısmetmiş:)

Bugüne kadar markanın sponsorluğundaki tüm parti ve festivallere katıldım. Hatta one love basın toplantısına gitmiş ve festival öncesinde de ekiple sahaya inerek hazırlık sürecine bile tanık olmuştum. Şimdi ilk kez sporla alakalı bir etkinlik olacak. Umarım herşey güzel olur. Döndüğümde her yaşanan eksiksiz olarak önce blog.efespilsen.com.tr'de daha sonra da burada farklı yönleriyle ele alınacak.
Görüşmek üzere...

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0