9 Haziran 2010 Çarşamba

EPOL Basın Tanıtımından Notlar...

Efes Pilsen One Love Festival basın tanıtımı Beyoğlu Litera Restorant’da yapıldı. Ben de blog yazarı olarak bu toplantıda hazır bulundum.
Yağmur nedeniyle geç kalırsam diye evden erken çıktım ve alana erken vardım.

İlk dakikalarda çok kalabalık değildi.


Sonradan yoğunluk oldu...

Elimde fotoğraf makinem ile yine iş başındaydım:)
Basın toplantısı tam bir kokteyl havasındaydı. Basın mensupları, kameralar ve alana gelmeye başlayan festival sanatçılarıyla ortam hareketlendi.

Her an yenilenen Efes şişe biralarımız ve farklı bira kokteyli güzeldi.

Tüm ekibi tanımaya başladım hatta tanışmadığım yetkililerle de tanışıp Efes dünyası hakkında daha çok bilgi sahibi oldum. Ayrıca yakın zamanda bira eğitimine ve önümüzdeki cumartesi Garajistanbul’da yapılacak Insomnia by Beck’s 80’ler partisine de davetli olduğumu öğrenince sevindim:)

Fotoğraf çekimleri ve diğer röportajlar bitince, fırsatı kaçırmadım ve Efes Türkiye İletişim Müdürümüz ile bu seneki EPOL hakkında röportaj yaptım. (fotoğraf üstte) Öğrendim ki bu sene yok yok! ‘Hayati’ adlı yepyeni uygulama ile stand sıralarında beklemekten yorgun düşen festivalcileri bile düşünmüş ekibimiz:)
Kod adı ‘Hayati’ olan çalışma arkadaşları ile festivale gelenlerin daha iyi vakit geçirmesini amaçlamışlar.
Hayati'ler, güneş ışınlarından korunmak amaçlı güneş kremi, ıslak mendil, serinletici su spreyi, çimlere oturmak için küçük kilim temini gibi hayatı kolaylaştırıcı sürprizlerle bizi şaşırtacak. Onların da kendilerine ayırdıkları bir süre olacak. Millet bu hoş sürprizi hemen ilkel uygulamalarla karıştırdı. Unutulmamalı ki One Love, katılımcının festivalidir. Herhangi bir insanlar arası ayrımcılık sözkonusu olamaz.

Bu tarz güzel düşünülmüş uygulamaların yanı sıra festivalde müziğe doyacağız. İki gün boyunca müzik hiç bitmeyecek. Konserler bittikten sonra Arena, Tamirane ve Club 14.1’de düzenlenecek One Love partilerinde eğlence tam gaz sürecek. Ana sahnenin dışında pek çok sahne olacak. Standlarda wii, PS oyunlarından; langırta, basketbola, futsal sahasında futbola kadar pek çok eğlenceli aktivite seçeneği var.
Bence siz de 19-20 haziranda Santralistanbul'da yapılacak ülkemizin en kapsamlı müzik ve eğlence festivalini kaçırmayın derim;)
NOT: Yaptığım röportaj ve festivalle ilgili tüm detaylar birkaç gün içinde blog.efespilsen.com.tr adresinde!

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0