13 Haziran 2010 Pazar

İnsomnia by Beck's - 80'ler Partisi!

Beck’s dönem konseptli parti serisinin 3.’sü olan 80’leri, dün yani 12 haziran gecesi Garajistanbul’da gerçekleştirdi. Yaşımdan dolayı benim için nostaljiden de öte farklı bir dünya olan 80’li yılları bu partide yaşamış kadar oldum.

Girişin merdiven basamaklarında tarihlerin ve o tarihte yaşanan önemli olayların yazıyor olması güzel bir detaydı. Aynı şekilde duvarda da yukarıdan aşağıya tarihler kronolojik olarak sıralanmıştı. (bkz. Duvarın önündeki fotoğrafım)

Herkes partiye hazırlıklı gelmişti. Erkeklerde renkli tişörtler, ceketler; kadınlar da kabarık saçlar, parlak taytlar… Yüksek bel pantolonlar, saç bantları, vatkalar ve tabiki unutulmaz müziğiyle 80’ler başkaymış gerçekten:)
Asıl sürpriz gece yarısından sonra John Carpenter’ın “The End” aslı parçasının çalmasıyla geldi. 80’li yıllar Türk sinemasının unutulmaz karakter oyuncusu “Nuri Alço” işte bu parça çalarken sahneye çıkıp partidekileri selamladı. Sonra o da eğlenceye dahil olup katılımcılar, özellikle genç bayanlarla dakikalarca fotoğraf çekildi. Bazı bayanlar Alço’nun elindeki içki kadehini tutarken poz verdi ve ilginç görüntüler oluştu...

Dj Murat Beşer “No Cover, No Tavır!” diyerek remixlere yer vermedi ve partide sadece 80’lere ait olan orijinal parçaları çaldı. Michael Jackson’dan “Thriller”, Madonna’dan “La isla Bonita” gibi dönemin unutulmaz hitleri partidekileri coşturdu.

Parti sonuna yaklaşırken Efes medya prodüksiyonlarını yapan kişi benimle kısa bir röportaj yaptı. Seninle konuşalım dedikten sonra dışarıda kamera ışıkları ve mikrofonla yanıma gelince biraz şaşırdım tabi:) Efes Pilsen Bloguna neler yazacağımı, okuyucuları nelerin beklediğini ve 80’li yılların benim için anlamını sordu, ben de yanıtladım… Kamera önünde konuşmak çok zor. Kafa başka yere giderse, başladığım cümleyi nasıl tamamlayacağımı bilmiyorum. Ben düşünürken bana mikrofon uzatan kişinin suratının değiştiğini görüp daha çok şaşırıyorum. Neyse ki dün gece biraz alıştım cümleleri iyi toparlayıp tamamladım. TV'de kendisine bir anda mikrofon uzatılınca saçmalayan insanları görüp alay ederdim. Fakat yaşayınca ne zor durum olduğunu anlıyor insan:)


Yoğun ve bir o kadar da eğlenceli etkinlik maratonum bitmiyor. Bu haftasonu 80’ler gecesinde terleyene kadar dans edip eğlendim. Ayrıca bana hep farklı gelen Beck’s birayı da unutmamak gerek. Dozunda ve bilinçli Beck’s tüketimiyle, sonuna kadar müzik ve eğlenceyi yaşadığımız diğer Beck’s dönem konseptli partilerini sabırsızlıkla bekleyeceğim. Önümüzdeki haftasonu yani 19-20 haziranda Efes Pilsen One Love Festival'de olacağım. İnsomnia by Beck's 80's Party hakkındaki detaylı yazım BURADA

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0