28 Temmuz 2013 Pazar

Chanta açıldı, içinden neler çıktı?

Şarkı sözleri gece kulüplerine isim olmaya başladı. Harbiye'de açılacak bir gece kulübüne Demet Akalın şarkısından esinlenip 'Türkan' adını vermişler, bazı şehirlerde 'giderli' diye kafeler açılmış. Bir de cuma gecesi açılan @Chanta_Club var. Beyoğlu'ndan Maslak'a taşınan XLarge Club'ın yerine açılan chanta ağırlıklı olarak türkçe pop çalıyor.  

Menajer Stelyo Pipis, Mehmet Ali Erbil ile birlikte Chanta'yı açtı. Eylülde asıl açılış gerçekleşecekmiş. Cuma akşamı pek çok ünlünün katılmıyla ilk açılışı yaptılar. En yeni ve popüler ne varsa gördüğümden ben de cumartesi gidip ortamı şöyle bir yokladım. 


Notlar:
-Chanta'ya damsız girilmiyor normalde ama iki erkek içeride şişe açtıracaklarını belirtirlerse sap girebiliyor. (Bunu rezervasyon telefon hattındaki görevli söyledi)
-Güvenlikten, girişteki görevliye kadar herkes pek kibar. Personal çok ilgiliydi umarım sezon içinde de aynı özeni korurlar.
-Tarihi bir bina olması da ilgi çekici. Havalandırması ve genişliği ile Beyoğlu tarafında bunalmadan eğlenilebilecek nadir mekanlardan olmuş. Sigara içenler için ayrı bölüm yapmışlar. 
-Girişteki raflarda çantaların olduğu bir dekor var güzeldi. Duyduğuma göre ünlülerin de çantaları sergilenecekmiş. İlginç. 
-Dansçılar, şovlar daha da artarsa burası özellikle konsept partiler için vazgeçilmez bir mekan olur diye düşünüyorum. Kış sezonunda adresimiz belli. 
Ek not: Videodaki ikinci mekan Nuteras. Manzaraya karşı pistte dans eden güzel bir kalabalık vardı. Orayı da yaz günü gidilebilecek en iyi gece mekanlarından biri olarak not edebilirsiniz. 

Chanta Club: Meşrutiyet Cad. Kallavi Sok. 12/A Beyoğlu
Nuteras: Meşrutiyet Cad.No.67 Tepebaşı, Beyoğlu

3 Yorum

  1. Şarkı sözüyle mi alakalı bilmiyorum ama bana Amsterdam'da ki çanta müzesini hatırlattı.. T.

    YanıtlaSil
  2. ne saçma ya her yerde fırsatçılık damsız girilmez ne demek? ayrıca şişe artıracaksa damsızda girilir..
    şişe açtırmayan adamdan sayılmayan gece kulübeleri ülkesi... bir şişe en ucuz 500 TL den başlıyor... paralar su gibi akıyor... bu nasıl bir anlayış çıkın Yunanistan'a gidin eğlenin gelin daha karlısınız..

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0