26 Ağustos 2010 Perşembe

Efes Kızları ile yolculuk:)

Günler akıyor. Geçtiğimiz haftalarda Ankara'ya gideceğim diye yazmıştım. 19 ağustos perşembe gününün gecesinde saat 2:00'de-aslında cuma günü demeliyim- beni bekleyen otobüse doğru ilerliyordum. Otobüs boştu araca bindim ve şoför "Daha gelmediler." dedi. Sonra yolun karşı tarafında bir araç durdu ve araçtan kızlar inmeye başladı. Hepsi evlerinden alınmış ve benim bindiğim otobüse binmek için hazırlanmışlardı. Onlar da Ankara'ya geliyorlar. Asıl yolcular onlar. Ben ise blog yazarlığı görevim nedeniyle programa dahil oldum. Araca binen herkes tip tip bakmaya başladı:) Hakkımda; "Bu kim? Burada ne işi var? Ne alaka?" diye düşündüler eminim.

Mini otobüs, onlarca kız, kızların koordinatörleri, yardımcıları, şoförümüz ve ben....

İlginç bir yolculuk olacaktı. Bu kızlar kim diye soracak olursanız-zaten başlık yazımda da belirtmişim-onlar: "Efes Kızları!"

Öyle garip bir durum ki bu hani sanki "Best Model" hazırlık kampına kaçak girmişim de araya sızmışım ajan gibi. Hepsi eşofmanları ile araca bindi. Dansçı oldukları için dinlenmeleri gerekiyor tabiki ve birden gece gözümü açtığımda tüm bacaklar havadaydı:) Ben de 1.90 boyla 2 kişilik koltuğa büzüşerek oturdum. Şikayetçi değilim, çünkü alışığım standartlara uymayan boyumuz var:) Bazı kızlar 2 kişi oturduğundan rahat edemedi.
Arada mola verdik. Bolu'da sis vardı. Öyle soğuktu ki kızlar "Ne bu Alp dağlarının eteklerine mi çıktık?" gibi yorumlar yaptı.

Ankara'ya onların kalacağı otele vardık. Beni de ekiple birlikte kalacağım yere yani Ramada Plaza Otel'e başka bir servis aracı gelip götürdü. Bu yolculuğun amacını biliyorsunuz, bilmeyenler Efes Pilsen World Cup 9'da neler olup bittiğini benim gözümden http://blog.efespilsen.com.tr/anasayfa/ adresinden okuyabilir.


Cuma otele vardık ve EPWC basın toplantısı oldu. Öğlenleyin AnkaMall alışveriş merkezinde A Milli Takım oyuncularımızın imza günü vardı. Oyuncular gelmeden önce Efes Kızları dans gösterisi yaptı. Fırsatı kaçırmadım kızlarla hatıra fotoğrafı çektirdim. Tüm yetkililer ve görevlilerle bariyerlerle çevrili alanın içinde imza standının önündeydim. Basketbolseverler A Millilerden imza almak için birbirleriyle yarıştı.

Uzun kuyruklar oluştu. İmza alamayanlara önceden hazırlanmış imzalı posterler dağıtıldı. Hidayet Türkoğlu'na ilgi büyüktü. Salona girdiği anda alkışlar ve çığlıklar başladı.

Ertesi gün turnuvanın ilk günü olacaktı ve imza gününden sonra akşam otelde bir kokteyl yapılacağını öğrendik. Menajerler, Turkiye Basketbol Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, Lübnan, Kanada, Arjantin ve Milli Takım yetkilileri ile bazı takım oyuncularının katıldığı davet renkli geçti.

Turnuva öncesi güzel eğlendik ve kızlara da moral gecesi olmuş oldu:) Medyanın ilgisi yoğun olarak kızların üzerindeydi. Bol bol fotoğraf çektim. Maçlar da çok heyecanlıydı. FİBA Dünya Basketbol Şampiyonası öncesi takımlar için hazırlık oldu. Efes Lobisi'nde bazı ünlülerle tanıştım, konuştum. Bir sonraki yazımda turnuva heyecanını daha detaylı anlatacak, ünlülerle çekildiğim fotoğrafları yayınlayacak ve son gece gittiğim partiye değineceğim.

4 Yorum

  1. I am wondering just what Eugenia will say about that :)

    YanıtlaSil
  2. Sang, I don't think so =D

    Erik

    YanıtlaSil
  3. I need to know exactly what Ahmed has to say with this??

    Sincerest regards,
    Ashley

    YanıtlaSil
  4. I traveled to Ankara with the Efes Girls (cheerleader girls)
    I am an Efes Pilsen's Official Blogger.

    Efes Pilsen is beer mark.

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0