27 Ağustos 2010 Cuma

Pelin Batu ile tanıştım!

Efes Pilsen World Cup'ın 2. gününde (22.08.2010) lobide oturmayı tercih ettim. Hem gelen ünlüler de lobiye geliyor bari kurumsal blog için renkli görüntüler yakalarım diye düşündüm. Her etkinlikte olduğu gibi benim için çıkartılan kart sayesinde salonda soyunma odaları hariç istediğim her yere girebiliyordum:) (bkz. kartım sağda) Karttaki numaralar girebildiğim bölümleri simgeliyor. Boş olan numaralar soyunma odası ve araç (araba) girişi olsa gerek... Efes festival ve partilerden bu yana beni iyice VİP olmaya alıştırdı, artık sıradan vatandaş olarak girdiğim etkinliklerde kendimi garip hissedeceğim:)

Lobide oturmuş heyecanla maçı izlerken bir anda kapıda Pelin Batu belirdi, lobiye geldi ve bir boşluk bırakarak yanımdaki koltuğa oturdu. Yanına gittim kurumsal blogumuzdan bahsettim, yeni projelerini sordum. Dizi ve film varmış, detayını soramadım. "Tarihin Arka Odası" adlı program devam ediyormuş. "O program da ne garip. Ciddi gözüken ama her türlü atraksiyonun yaşandığı bir program" diyerek görüşlerimi de araya sıkıştırmış oldum:) Hatıra olsun bari diyerek elimdeki deftere imza atmasını istedim:) Ayrıca rahatyazar.com adresimi de bir kağıda yazınca şaşırdı "rahatyazar?" dedi; "Evet girin tıklayın bakalım, genç işi blog, ünlülerle röportajların dışında hayata dair yorumlar da var" dedim, "Mutlaka bakacağım" diyerek verdiğim kağıdı alıp çantasına attı.

Gördüğünüz gibi defterime yazdığı yazıyı da buraya koydum. Sohbet ettikten sonra maçın başlamasıyla dikkatimizi sahaya çevirdik, ikimiz de neredeyse soluksuz izledik karşılaşmayı. Salonu terk ederken akşamki partinin müjdesi geldi; ben, Efes Pilsen ekibi, Efes Kızları ve Pelin Batu hep birlikte IF Performance Hall’da eğlenmeye gidiyorduk! Partinin detaylarına girmiyorum ama uzun süredir bu kadar dans ettiğim ve eğlendiğim bir gece geçirmemiştim! Fakat bir sonraki gün final turları oynanacağı için sabahın ilk ışıklarını görmeden otellerimize dönmek üzere yola koyulduk :)

Profesyonelce dans edenlerin olduğu bir ortamda ister istemez onlara katılmak istiyorsunuz, dansı iyi olanları izlemek ve arada onlara eşlik etmek çok eğlenceli:)
Partide de boş durmadım bol bol fotoğraf çektim. Maçtan sonra Pelin Batu benimle "görüşürüz!" diye vedalaşırken ne diyeceğimi bilemeden sadece elini sıkmıştım. Maçtan sonra otelin lobisinde ve gece de İF'te partide rastlayınca demekki buraya da gelecekmiş diye düşündüm.
Ertesi sabah Ankara’daki son günümüze tüm ekip bir arada kahvaltı yaparak başladık. Bir önceki günün yorgunluğu geçip gitmiş, yerini final turlarının heyecanı almıştı.

Bir sonraki yazımda İF'te yapılan partiye kısaca değinecek, ertesi sabah ekipçe gittiğimiz kahvaltının fotoğrafını yayınlayacak ve turnuvanın finalini yazacağım...

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0