28 Ağustos 2010 Cumartesi

Resimli Ankara Notları-1

Önceki yazımda turnuvanın 2. gününün akşamı Efes Pilsen Ekibi, Efes Kızları ve Pelin Batu'nun olduğu partiye gideceğimi yazmıştım. Parti renkli geçti. Durmadan dans ettik.
Fakat bir sonraki gün final turları oynanacağı için sabahın ilk ışıklarını görmeden otellerimize dönmek üzere yola koyulduk :) Diğer erkekler çorbacıya gitti ama o sırada bizim otele dönen bir bayanın aracı yanımda durunca ben de o yorgunlukla otele dönüp uyumayı tercih ettim.

Ankara'da son güne tüm ekip birarada kahvaltı ederek başladık. Sohbet ettik o sırada twitterıma anlık bildirimler yaptım. Bu seferki etkinliğimde twitterı bayağı aktif kullandım. Örneğin turnuvalarda da bir yandan kendi fotoğraf makinemle maçlardan kareler yakalarken arada da twittera yükleme yapıyordum:)

Kahvaltıda çekildiğimiz fotoğraflardan bazıları...

Efes Kızları kahvaltıdan sonra alışveriş merkezine gitmeye karar verdi. Ankara'da adım başı alışveriş merkezi var ve hepsi de iyi iş yapıyormuş. Ayrıca şehirde çok fazla üst geçit var sürekli tünellerden geçiliyor.

Resimli notlarımın 1. bölümü burada sona eriyor. Bir sonraki yazımda turnuvada lobide karşılaştığım diğer ünlülerle olan fotoğrafları yayınlayacak ve kalan detayları yazacağım.

Görüşmek üzere...

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0