30 Ağustos 2010 Pazartesi

Ankara Notları-2 "Atiye Sürprizi!"

FİBA Dünya Basketbol Şampiyonası başlamış, bugün de A Millerimiz Rusya'yı 65–56 skorla yenerek başarıya ulaşmışken şimdi geçmiş world cup final yenilgimizi yazmak istemiyorum. Ben tabi yine blog yazarı olarak Efes Pilsen World Cup'ta 1. olan Arjantin'i kupayı kaldırırken fotoğrafladım. Hatta maçta en başarılı oyuncu olan Carlos Delfino çıkışta yanımda imza dağıttı. İstesem ben de imza alır fotoğraf çektirirdim ama o an içimden gelmedi. Zaten A Millilerimiz yenilmiş bir de üstüne o an İstanbul'a dönüş heyecanım vardı anca turnuvanın ödül törenini izleyip Ankara Salonu'nu terkettim. Biliyorsunuz beni Ankara'ya Efes Kızları otobüsüyle yollamışlardı ama dönüşte kızlar rahat etsin diye onlara ayrı tur şirketinden bilet alındı bense geldiğim servisle tek başıma döndüm. Mini otobüs beni İstanbul'a tek getirdi. Gidişim gibi dönüşüm de garip oldu anlayacağınız:)

Atiye Sürprizi...

Türkiye-Arjantin maçından önce izleyicilere bir sürpriz vardı. Atiye, milli takıma destek vermek için mini bir konser verecekti. Konser öncesi Atiye ile locada karşılaştığım için hangi şarkıları söyleyeceğini herkesten önce öğrenmiştim. (bkz. sağ üstteki fotoğrafı ben çektim.) İlk olarak yeni parçası "Dondurma" yı ve en son sevilen şarkısı "Salla" yı seslendirdi. Danslarıyla Efes Kızları da ona eşlik etti.

Atiye şarkısını seslendirirken sahayı lobiden fotoğrafladım. Ekrana yansıyan Atiye o an ortalığı Salla'maktaydı:) Son klibi "Dondurma" bence çok güzel olmuş. Atiye, şarkıları söyleyişi ile kendine has bir tarz yarattı. Bu yüzden çok seviliyor. Final maçı öncesi 2 şarkı seslendirerek salonu hareketlendirdi.
Atiye-Salla

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0