4 Ekim 2013 Cuma

Yeni Trend Hitt Kokteyl Bar


Asmalımescit'in popüler mekanı Hitt Pera'da değişim rüzgarları esiyor. Geçen sezon sosyal medya odaklı partileriyle dikkat çeken mekan, bu sezon da yeniliklerle geliyor. Hatırlarsanız ben de orada bir parti vermiştim. Artık sanki kendi yerimmiş gibi rahat ettiğim nadir mekanlardan burası. 

Sosyal medya ile etkileşimli mekan

Alan olarak küçük ama eğlenceli bir yer Hitt Pera. Mekanda fotoğraf çekilip #hittpera etiketiyle instagram'a yükleyince dj kabininin yanından çıktısını alabiliyor, check-in yaptığınızda da girişteki tweet wall'da görebiliyorsunuz. İşletmeci Eray Kılıç ile bir denemesini yaptık hemen. Sonra bar kısmında Cengiz Semercioğlu ile karşılaşıp merhabalaştık. O da yepyeni kokteyllerin tadına bakıyordu. 



Eğlencenin yeni saati
Şimdi Hitt Pera'da eğlencenin saati değişiyor. Çalışan insanlar için iş çıkışı bir içki molası vermek ve kafa dağıtmak önemli bir olaydır bilirsiniz. Artık 20:00-23:00 arası Hitt Kokteyl konsepti ile mekan, gelenleri özel içkilerle rahatlatacak. Mixology uzmanı Öztürk Koca, içkileri çok farklı şekilde servis etmesiyle de meşhur. Kelepçeler, tüyler, ipler.. rengarenk bir görüntü yani. Mekanın ortaklarından  kardeşi Serkan Koca da ona eşlik ediyor. Fiyatlar standart 25 TL. 

Geçtiğimiz salı akşamı bu uygulamanın başlangıcı şerefine bir gece düzenlendi. Gecede birçok ünlü isim de vardı. Örneğin şarkıcı Ziynet Sali, Beyaz Tv'de 'Söylemezsem Olmaz' adında program yapmaya başlayan  Esin Övet ve Oya Aydoğan gibi isimler de tüm ekip, Hitt Kokteyl denemeye gelenler arasındaydı. Gazetedeki köşesinde 'siz uyurken' diye gece dedikoduları yapan Övet, beni gördüğü sırada lavaboya yetişmeye çalışıyordu. (Bu da benim 'siz uyumuyorken' notum)





0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0