27 Ekim 2013 Pazar

Yeni parti alanı 'Haydarpaşa Garı'

Bu ay hem kurban bayramı, hem de cumhuriyet bayramı gibi nedenlerle tatil günlerimizin sayısı arttı. Dolayısıyla benim de etkinlik ve gece hayatı izlenimlerim arttı:) Cumadan pazara etkinlik rotamı sıralıyorum. 

Tarihi Haydarpaşa Garı artık dev dans pistimiz ve parti alanımız oldu. Cumartesi gecesi Haydarpaşa Garı'nda spor giyim markası Puma'nın freerun etkinliği sonrasında Next Starts Now! adlı parti gerçekleşti. Bedük sahnedeyken daha yeni ısınmaya başlayan kalabalık, Dj Birol Giray (BeeGee) ve Erol Akan'ın setleriyle coştu. Ortam tarihi ve alan geniş. Geçtiğimiz aylarda faaliyetini durduran garda trenlerin önünde, rayların üstüne çıkarak fotoğraf çekildim. İçecek kuyrukları amacına ulaşınca insanların anca eğlenmeye başladığı ilginç bir partiydi. Gar içerisinde daha çok sanatsal dokunuş beklerdim. Herhalde mekanın kendisi başlıca bir dekor diye düşündüler. 
İREM DERİCİ: Cuma akşamı Garajistanbul'da İrem Derici'yi dinlemeye gittik. Daha önce Sortie'de de ilgi gören bir konser vermişti gidememiştim. Vokali yok kendi sesiyle canlı canlı söylüyor. Tabi ses güçlü olunca seyircinin eşlik etmesi bile yetiyor ona. Rihanna'dan Justin Timberlake'e uzanan geniş bir repertuarı olsa da en çok türkçe şarkılarında coşturuyor. Bir ara sahneye şarkıcı Merve Özbey'i çıkardı ve beraber 'Duman' parçasını seslendirdiler. Derici'nin sahnesi eğlenceliydi tavsiye ederim .


REHABİLİTASYON ZAMANI: Tepebaşı'ndaki Rehab, sabahın ilk saatlerine kadar kesintisiz eğlence sunan bir kulüp. Barın üstündeki dansçılar yetmiyor, mekanda eğlenenler de masalara çıkıp boru dansı yapıyor. Yaş ortalaması da hayli genç yani özellikle benim kuşağa göre müzikler. Cuma gecesi hayli kalabalıktı. Bir arkadaşım sabaha kadar mekanda durma konusunda ısrar etse de ben tadında bırakmayı tercih ettim:) 

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0