14 Ekim 2013 Pazartesi

Namlı Gurme Mahalle'de kahvaltı keyfi


 Pastırma denilince ilk akla gelen her zaman 'Namlı Pastırmacılık' olmuştur. Et, peynir ve diğer gıda ürünlerini de bünyesine ekleyerek zaman içinde cafe, restoran ve şarküteri tarzını birleştiren marka, İstanbul'da en iyi kahvaltı mekanlarını da bizlere sunmuş oldu. 


Cumartesi sabahı Mekanist ekibi ile birlikte Nişantaşı City's Mahalle'de bulunan Namlı Gurme'ye gittik. İsterseniz standart kahvaltı tabağı da alabiliyorsunuz ama biz davetli olduğumuz için donattılar masayı. İthal ve yerli çok çeşitli peynirler, zeytinler, reçeller, ballı kaymaklar... Zengin bir kahvaltı sofrasında ne varsa.. 

Mekanist ekibinden Tuğçe ve Elif bizi yalnız bırakmadılar
Bayram tatili öncesinde şehirdeki kalabalık azalırken güne böyle keyifli başladık. Masaya herkes gelsin diye beklerken iyice acıkmıştık. Sadece kahvaltılık değil, masaya gelen börekler, kekler ve en son tatlılarla iyice doyduk. Namlı Gurme'ye sadece kahvaltı için değil günlük sıcak ev yemeği yemek için de gidebilirsiniz. Ayrıca meze çeşitleri de bol. En son köpüklü Türk kahvemizi de içip kalktık. 



İşletmenin başında  Namlı'nın sahibi Engin Mepa'nın kızı aynı zamanda benim de akrabam olan Müge Mepa (bkz. sağda) var. Sağolsun o da bizimle çok ilgilendi:) 

Namlı Gurme Mahalle'yi servis konusunda hızlı, güler yüzlü hizmetiyle, arkadaşlarınız ya da ailenizle yemek veya kahvaltı için her zaman gidebileceğiniz bir yer olarak öneriyorum. 


Namlı Gurme'nin Karaköy, Caddebostan ve Ataköy'de de şubesi bulunuyor. 


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0