1 Ocak 2010 Cuma

2010'a nasıl girdim?


Hala uykuluyum. Okuldan arkadaşlarımla Etiler'de Vodka adlı kulüpte yeni yıla girdim.
Pek fazla eğlendiğim söylenemez. Zaten mekan adı Vodka ya başka alternatif içki yoktu önüme çıkan. Masadaki hazır şişelerden vodka doldurup durdular.

Fazla içmediğimden sarhoş olmadım. Yan masamızda benden yaşça hayli büyük olan tipler, devrilerek geceyi noktaladı. Oturduğum koltuğa bir adam devrildiğinde neyse ki ben yerimden kalkmıştım. Topuklu ayakkabılarıyla tökezleyen kadınlar da vardı. Tuvaleti mide bulantısı şikayetiyle dolduran kalabalık azaldığında, lavabo delikleri çoktan tıkanmıştı. ( Düşünün artık pisliği!)

Mekanda çalan müziklerde belli bir tarz yok. Club müziği, türk pop müziği derken gecenin ilerleyen saatlerinde "kara biberim", "tombul tombul memeler" çaldı. O saatte kafalar gittiği için herkes bu garip şarkılarla eğlenmeye devam ediyordu. Ankara havası, misket, roman havası bile çalar gibi oldu da kısa kısa geçtiler hepsini...

Geçen sene Kalamış'ta geçirdiğim yılbaşı, sarhoş kız arkadaşlarıma rağmen güzeldi. Bu sene sarhoş kızlar yoktu ama üç tane çiftimiz, dört sapımız vardı. (Saplardan biri ben oluyorum.) Sap grubundan bir arkadaş, mekanda eğlenmeye gelen kızlardan birine "konuşabilir miyiz?" demiş. Kız kibarca geri çevirmiş ama sonra o kızın masasındaki erkeklerden biri gelip bizim sap arkadaşa posta koymuş. Neyse ki olay büyümeden halledildi. Yanlış anlaşılma olmuş. Bizim arkadaş, kızı sahipsiz (yanında erkek yok) sanmış falan...

Gece olaysız noktalandı. Yeni yıla girerken yaptığım geri sayımı bile anlamadım. Saat 23:00'ten sonra ortam hareketlendi. Mekan müziklerle coşturdu ki bir baktım yeni yıla 10 dk kalmış. Hala oturanlar var. Bari oturarak girmiyim dedim kalktım. Değil 10, Dj direkt 3'ten geri saymaya başladı saniyeleri. 3-2-1...... ooo 2010!
Sonra sarılma, kutlama faslı; her daim içki içme, arada sigara içme, işeme molası... Güya sigara içme yasağı var ama yasak 00:00'dan sonra birtakım kişiler tarafından delindi sanki.

Akşam arkadaşımda kalıp sabah erkenden eve döndüm. Onların uyanmasını bekleyemezdim. Ben başka yerde rahat uyuyamıyorum da:)

2010'un herkes için iyi geçmesini diliyorum. Geride güzel anılar ve başarılar kalsın istiyorum.

Not: Yeni yıla özel yenilik yaptım ve blog temamı değiştirdim. Soğuk mavi tonlardan sonra enerjik turuncu renkli tasarımda karar kıldım farketmişinizdir.

4 Yorum

  1. Hocam bence bir dahaki yılbaşını sen evde kutla o akdar insanla uğraşmya mı gittin yoksa kutlamaya mı belli dğeil :D

    He birde kendi evinde kutlama , mümükünse başkasının evi olsun temizleme zorluğu sağı solu yıkma tehlikesi yaşama :D

    YanıtlaSil
  2. Vodka'dan güzeli mi var daha ne? :D

    YanıtlaSil
  3. Vodka sade içince kötü. Meyve suyu ile karışınca fena değil. Her zaman içmem, keyifliyken gider:)

    YanıtlaSil
  4. Tabii ki de. Vodkaya vodka demem elma suyu olmadan, redbull olmadan, burn olmadan :D
    Herhangi biri olacak, yoksa içmem ki. :D

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0