31 Ocak 2010 Pazar

sevgililer gününe hazırlık


Figen'in kız arkadaşıyla konuşmasına şahit oldum. Sevgililer gününe yaklaşırken şu an sevgilisi olmadığı için tüm eski sevgililerine cep telefonundan çağrı atmış. Tek tek aramaya başlamışlar. Bahane olarak "pardon, yanlışlıkla oldu" demiş. Sonra "napıyorsun görüşmeyeli?" konularına geçmişler...

Kız, böyle böyle tel. rehberinde kayıtlı olan tüm eski arkadaşlarıyla hasret gidermiş. Bazılarının nişanlandığını öğrenince yapmacık bir sesle "hadi canım olamaz! Hayırlı olsun canım mutluluklar" diyerek telefonu kapatmış.
Yıllarca peşinde koşan ve zamanında zorla kendi terkettiği çocuğu aramaya karar vermiş. "O kadar peşimde koştu. Eğer şu an yalnızsa muhakkak bir program yapar benimle 14 şubata" diye düşünmüş.
Sonuç gene hüsran. Son şansı olan bu erkek de, şu sıralar çok yoğun olduğunu önemli bir proje aldığını ve yurt dışına çıkabileceğini söylemiş.
Figen, "evlendim" dese daha az üzülürdüm diyor. Adamın şu an önemli bir holdingde yurt dışı bağlantıları yapacak konuma gelmesi onu daha çok üzmüş. "Adamı 5 sene önce terkettiğimde 'office boy' olarak çalışıyordu." dedi.

Her yerde promosyon. Sitelerde sevgililer gününe özel promosyonlar yapılıp hediyeler dağıtılıyor, yollarda kalpler uçuşuyor, sinema salonlarında her iki yanında çiftler oturuyorken Figen rahat edemiyormuş.
Anlık panik ve yalnızlığın verdiği çılgınlıkla tüm eski sevgililerini tekrar başına musallat ettiği için şu an daha çaresiz. Figen "kendi terkettiğim tipler nasıl olsa bana geri döner" diye düşünürken tam aksi olmuş ve Figen'i zamanında üzüp bırakan, hatta kullanan "zalimler" diye tabir ettiği grup ondan bir şans daha istemiş.

Şans verme konusunda kararsız. "Eski aşk tekrar alevlenebilir mi?" ya da "Ex'ten next olur mu?" diye kafa patlatıyor, tüm kızları toplayıp her birinden akıl oluyormuş.
Onu terkeden ve zamanında pek de iyi hatıralar bırakmayan sevgilisine Figen geri dönecek mi bilmiyorum ama böyle giderse bu sevgililer gününde de yalnız kalacağı kesin...

3 Yorum

  1. eskiye rağbet olsaydı, bit pazarına nur yağardı demek istedim şimcik...

    YanıtlaSil
  2. Esra, bazısı eskiye rağbet etmek zorunda kalıyor:) Yalnızlıktan ve boşluktan ne yapacağını şaşıran tipler var.

    YanıtlaSil
  3. valla bende bazen o bazılarından oluyom... tecrübeyle sabitlenmistir yaniii, bit pazarı bit pazarıdır...
    bütün bit pazarları yağmalansınnn:))))

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0