17 Aralık 2010 Cuma

Aralık yarılandı, yeni yıla az kaldı...


    Twitter'da Gülben Ergen ve Demet Akalın gibi popüler üyeleri takip ederken hepsinin de evlerinde çam ağacı süslerkenki anı paylaşmalarını ortak bir amaç gibi  gördüklerini farkedip bu yazıyı yazmaya karar verdim:) Onlar gibi süsünü takacağım dev bir çamım bile olmasa da  blogger olarak geçen yılın muhasebesini yapmalıydım elbet.

2011'e az kaldı ama etrafta "Yeni yıla şurada gireceğiz, şöyle yapacağız..." diyen pek kişi yok  neyse ki...
Üniversiteye gelene kadar neredeyse her yıl evde aileyle yemek sofrası sonrası, çerezli, cipsli, kolalı sehpamda özensiz yılbaşı programlı ulusal kanalları izleyerek yeni yıla girdim. Elimde maytapla geriye sayıp uykuya daldım.  

Uykuya dalmadan önce 31 Aralık akşamı saat 00:00'a yaklaşırken tüm bir yılla yüzleşme fırsatı bulacağımız kesin. Neler yaptım?, neleri yapamadım?, büyüklerimizin "Ömrümüzden bir yıl daha gitti, ahh yaşlanıyoruz zaman akıyor" geyikleri, hedefler, idealler, güzel dilekler... Hepsi o gece zihnimizi karıştıracak.

Yıla nasıl girersen tüm yılın öyle geçermiş inancı saçma gelirdi. Son 2 yıldır arkadaşlarımla dışarıda yeni yılı karşılamam ve gerçekten tüm sene pek evde bulunmamam, etkinlikten etkinliğe koşmam bu saçma inancı  doğrular nitelikte:) 

Henüz geçmemiş yılın kısa etkinlik özeti:

Efes Pilsen kurumsal blog yazarlığı görevim sayesinde bu senem pek bir yoğun geçti. Blues festivali turnesinin doğu ayağında Antep ve Diyarbakır'ı görmüş oldum. Konserleri kaçırmadan izlemek ve ekiple, sanatçılarla konaklamak, turne otobüsüyle yolculuk etmek ilginç bir deneyimdi.  World Cup maçlarına Ankara'ya gittim. 2010 yazını festivallerle karşılamıştım. Kış aylarını konseptli partilere ve  lansmanlara katılarak geçirdim. Blogun faydası; film şeridi gibi yazı arşivimden tüm olaylara bakmak. Okurken o anları yeniden yaşıyorum. Özellikle demin festival günlüğüme bakınca o coşkuyu hissettim tekrar. Dolu dolu günler geçmiş ne mutlu bana diyorum:)Yaz gelse de yine festival günleri gelse keşke...

Tabi ki sırf marka etkinlikleri değil 2009'dan beri hazırladığım ünlü isimlerle röportaj köşeme yıl boyunca ara ara devam ettim. 2011'de de etkinlikler tam gaz devam edecek gibi gözüküyor. Bu arada size son dakika haberi. Artık okuduğum üniversitenin aylık dergisine de yazacağım ve söyleşi için gelen ünlülerle bana röportaj yaptıracaklar. Sürprizlere hazır olun!

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0