23 Ekim 2011 Pazar

Etkinliklere biraz ara...

Bildiğiniz gibi 22. Efes Pilsen Blues Festival'in bu hafta sonu  gerçekleştirilmesi planlanan İstanbul ayağı iptal oldu. Zaten terör olayları ve şehit haberleri herkesi üzmüşken eğlence düşünülemezdi.

Efes'in blog yazarları olarak Dilara ve ben geçtiğimiz cumartesi festivalin Ankara'daki son gecesine katıldık. İzlenimlerimizi şuradan okuyabilirsiniz. Fazlaca eğlendiğimden olsa gerek konser çabucak geçti bitti ve zaman nasıl geçti anlamadım.

1-Elimde fotoğraf makinesi sürekli dolaşıp koştururdum. Bu sefer az fotoğraf çektim çünkü yeni seçilen yazar arkadaşım da iş başındaydı. Bu yüzden kendimi daha az yordum.

2-İstanbul'un yağmurlu havasından ve yoğun trafiğinden zar zor havaalanına yetiştim ve bir gece için festivale başkente  Bilkent Hotel'e geldim. Bu nedenle bu etkinlikte daha çok eğlenceye odaklanmak istedim. Haksız mıyım? Kuliste şişelere doldurulmuş pastörize edilmemiş özel biralar vardı onlardan da aldım içtim keyfime baktım:)

3-Genelde  konseri izlerken tanıştığım insanlar fotoğraflarını çekmemi ister  sonra onlara mail atar, arada markanın blogundan ve kendi blogumdan bahseder reklam yapardım. Yine öyle oldu.  Bu sefer kuliste   marka ile çalışan diğer ajanslardan kişiler vardı ve onlarla da tanışıp yazdığım bloglardan bahsettim.

 Anlattığım gibi  olması gerek değil mi? 2010 mayıs ayından beri bu görevi sorunsuz sürdürdüğümden belli şeylerin farkındayım demektir.

Görevimin avantajlarını ve bir sezon boyunca yaşadıklarımı burada anlatmıştım.  
Ne eksik ne fazla aynen göründüğü gibi!
 Sezon  boyunca Rahat Yazar blogum harici  bu dev markanın etkinliklerinde yer alıp kurumsal bloguna yazmak benzersiz bir deneyim oldu. Özellikle bir öğrenci için markanın etkinliklerine ücretsiz giriş hakkına sahip olmak güzeldi. Halen de görevimi zevkle sürdürüyorum ama üniversiteden mezun olunca durum değişti. Şimdilerde bana maddi açıdan getirisi olacak bir iş arıyorum. Blog okuyucularıma bunu belirtme ihtiyacı duydum. Sevgiler...

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0