17 Kasım 2011 Perşembe

Absolut Mode Edition

  Absolut’un moda dünyasıyla olan güçlü ilişkisini kutlamak üzere yeni yıla özel çıkardığı limitli özel şişesi Absolut Mode için moda tasarımcısı Gareth Pugh orjinal bir tasarım geliştirdi. Mücevher niteliğindeki bu benzersiz şişe kanatlanıp uçmadan önce görücüye çıktı. Galata'daki Georges Hotel'de dün akşam düzenlenen özel lansman partisine ben de davetliydim.

Gareth Pugh’un giydirilmiş şişesi ise oldukça özel ve sadece 75 adet üretildi. O şişelerin bir tanesi de İstanbul'a getirildi ve bu davette sergilendi. Pugh’un moda anlayışı, şişe üzerine tam oturan el yapımı eşsiz boyunlukla kendini gösteriyor.

Georges Hotel ''Private Jacuzzi Suite'' dairesini bu davet için açtı. Tabi suitte bulunan yatak vs. tüm eşyalar bu davet için kaldırıldığından parti alanına ilk girdiğimde acaba suit başka yer de mi diye düşünmedim değil. Katie Grand'in Absolut Mode için özel proje çalışması yaptığı Love dergisi de davete katılanlara hediye edildi. Ansiklopedi gibi kalın dergiyi içerisindeki güzel fotoğrafları görüp sonra incelemek üzere hemen kolumun altına aldım.

Eşsiz şişe tasarımını yakalamak için şişenin ayna yüzeyli büyük bir versiyonu yapılmış. Görünen o ki gece mavisi kreasyonun kullanıldığı çekimler en şık Absolut kampanyalarından biri olmuş. 
Kampanya Videosu:
Fotoğraflar: Sharif Hamza
Manken: Shannan Click

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0