18 Kasım 2011 Cuma

MINI Coupé Lansman Partisi'nden İzlenimler...

  Borusan Otomotiv, dün akşam MINI Coupé’nin maceracı ruhuna yakışır bir davet verdi ve Hasköy Yün Fabrikası'nda gerçekleşen lansman partisi unutulmazlar arasına girdi. 

Dünyanın önde gelen chef’lerinden Carlo Bernardini’nin MINI Coupé’ye özel tasarladığı şaşırtıcı yiyeceklerin (çubukta hamsi, tadımlık sushi, karidesli içli köfte, tavuklu sufle gibi) servis edildiği parti,  zaten en başından mekan seçimi nedeniyle etkileyici bir atmosfere sahipti. Sisler ve dumanlar arasından uzun bir koridor boyunca yürüyüp perdeleri yararak parti alanına geçmek bende sanki bir şatoya giriyormuşum hissi yarattı.

 Tuba Ünsal'ın sunumuyla başlayan Türkiye Boks Şampiyonlarından Avni Yıldırım ile Dünya Şampiyonlarından Onur Şipal’in  yaptığı gösteri maçı, şov amaçlı olduğundan olsa gerek berabere bitti.  Biz de New York'un en önemli DJ gruplarından biri olan Misshapes’in müzikleriyle bolca dans ettik. Gecede ünlü simalar vardı. Bir ara futbolcu Emre Aşık'ı gördüm. Ben telefonumla en iyi pozu yakalayana kadar da Tuba Ünsal pistten indi.


Dj standının önünde dans eden modellere biz de eşlik ettik. Kimse  internetten  partiye gideceğini özellikle duyurmamıştı ama gider gitmez sanki sözleşmişcesine tüm twitter ahalisiyle karşılaştık.

Özgün tasarımı ile markanın alışılageldik kalıplarından çıkan Coupé, bu sıradışı partisi ile daha satışa sunulmadan ilgiyi çekmeyi başardı. Normalde balık sevmeyen biri olarak sushi hiç yemezdim ve daha önceden de canlı boks maçı izlememiştim. Hepsini deneyimledim!


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0