27 Mart 2012 Salı

En Genç Fotoğrafçı | Utku Demirsoy

Utku Demirsoy.  18 yaşında  Ankara doğumlu bir fotoğraf sanatçısı. 

Genç yaşında başarılı işlere imza atmış. Şimdiye kadar Kemal Kılıçdaroğlu, Cem Özer, Cem Adrian, Zakkum, Athena gibi pek çok ünlünün fotoğraflarını çekmiş. 

Babası bir sene önce kanser hastası olduktan sonra toplumumuzu bilinçlendirmek adına “kanser" konusu hakkında toplumsal projeye başlamış.

Proje şu şekilde; Kanser hakkında hazırladığı metinden ünlüler birer cümle okuyorlar o da videoya alıyor, bu esnada fotoğraf da çekiyor. Hedefi yakında bu videoları düzenleyip sosyal medyada paylaşmak ve projesini geniş kitlelere ulaştırmak.

Proje kapsamında Süleyman Demirel, Kemal Kılıcdaroglu, Can Bonomo, Zakkum, Cem Adrian, Cengiz Küçükayvaz gibi isimlerle çekim yapmış ve başka birçok ünlü isimden de  söz almış. İleride büyükşehirlerde fotoğraf sergileri açmak istiyor.

Blogumda kendisine yer vermek istedim çünkü yaşına göre çok profesyonel çalışıyor. Arkadaşlarıyla ekibini kurmuş fotoğraf, kısafilm ve reklamcılık gibi konularda çalışmalar yapıyor. Ankara’da yaşadığı için yüzyüze görüşemedik ama bana da bir fotoğraf sözü verdi.



Onun bu işi ciddiye aldığı çok belli ve ileride kesinlikle başarılı bir fotoğrafçı olacak.
Fakat Utku Demirsoy’un şimdilerde sponsorluğa ihtiyacı var. Ona destek olacak birileri olursa bu anlamlı proje de amacına daha kolay ulaşacaktır.

İletişim Bilgileri:


demirsoyutku@gmail.com

1 Yorum

  1. İlayda Yakup28 Mart 2012 19:01

    bir gün beni de fotoğraflamasını isterim

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0