15 Mart 2012 Perşembe

"Love Me Back" Klip Çekiminden Notlar

 Herkesin merakla beklediği "Love Me Back" klibi bu sabah TRT Müzik'te ilk kez yayınlandı.  26 Şubat Pazar, bu muhteşem klibin çekimlerindeydim. Evet 2. kez Can Bonomo klibinde oynadım. Meczup'tan sonra eurovision şarkısının klibinde de yer almak benim için çok güzel bir hatıra oldu. Çekimlere katılmak için iş yerimden özel izin aldım.

Yönetmen Can Saban -aynı zamanda şarkının aranjörü- bence şu an bu ülkedeki en iyi klip yönetmeni. Uzun metraj film havasında klip çekiyor ve ekibi iyi yönetiyor. Üstelik seti de çok keyifli. Kimse kapris yapmıyor, herkes pozitif ve uyumlu. Bu arada Bonomo'nun menajeri ve aynı zamanda klibin kast direktörü, iletişimci Ece Çelebioğlu'nun katkısını unutmamak gerek. Bonomo'nun yakın arkadaş çevresiyle birlikte klibe yakışacak  reklam, halkla ilişkiler, müzik ve sosyal medya dünyasından farklı yüzleri biraraya toplaması ayrı başarı bence.

Klibin Styling kısmı yine Umut Eker'e emanetti. O da hareketli tempodan dolayı çok yorgundu. Önümüzdeki günlerde çalışacağı diğer sanatçıların klip tarihleri bile belliydi ve bu yorucu yoğunluğa rağmen işini zevkle yapıyordu.


Meczup sonrası "Bu klipte de mi yürüyeceksin?" diyenler oldu ama bu sefer orkestrada "trompet" çalanlardandım. Çekim öncesi  müzik aleti çalan bir arkadaştan ders aldık. 

Klibin çekildiği mekan olan İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü'nün içinde rektörlüğün de yer aldığı tarihi binası değişik bir atmosfere sahip. Tarihi binanın sütunları arasında orkestra ekibi olarak hazır bulunduk. Alt katta da klibin kızları dans ediyordu. Tefler, darbukalar, kemanlar... acayip şenlikli bir set oldu. Bu hava klibe de yansıdı. Defalarca izlemek istiyor insan. Şarkının sözleri ile uyumlu ve ülkemizi temsile yakışan üst kalitede bir iş oldu. Can Bonomo'nun yarışmada iyi bir derece alacağına kesin gözüyle bakıyorum. 



Her ne kadar klipte sisler dumanlar içinde pek göze batmasam da 4 Mart'ta çekilen "Açık Denizlerdeki Gemi" sahnesinde de yer aldım. Pendik Marina'da demirlemiş tarihi özel yapım gemide rol gereği gün batımına kadar kürek çektik,  denize açıldık, biraz üşüdük, kollu battaniye Shmuggle'lar sayesinde ısındık ve çok eğlendik.   




Fotoğraflar için Berfu Merve Bolulu'ya çok teşekkürler. 


CAN BONOMO - LOVE ME BACK (2012 EUROVISION SONG / TURKEY) from CAN BONOMO on Vimeo.

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0