6 Nisan 2012 Cuma

Okan Bayülgen'li Absolut Gecesi @Anjelique

 Absolut, ressam Yiğit Yazıcı'nın İstanbul için tasarladığı sınırlı sayıda üretilen yepyeni şişesini 4 Nisan Çarşamba akşamı Ortaköy Anjelique'te gerçekleştirdiği renkli bir davetle tanıttı.

 Gecenin açılış sunumunu Okan Bayülgen yapacağı için bu davete gitmek için sabırsızlanıyordum. Kendisiyle tanıştım. Bana "Anjelique'teki blogger.." diye gece 01:00'de tweet atmamı söyledi. Dediğini yaptım ve şu an twitter'da beni takip ediyor. Gece 04:00'te takip edildiğimi görünce şaşırdım yani çok ünlüyle tanıştım ama genelde egosu yüksek olanlar kendini tanıtan birini pek kaale almıyor. Sağolsun oturduğu yerden kalktı elimi sıktı gerçekten memnun oldum. Umarım yine görüşürüz. Belki blogger'ları kapsayan bir konu olur da beni programına çağırır diye hayal ediyorum:)


Geceden notlar:


-Gökte ay vardı ama bir de bu geceye özel büyük yapay balon ay da asılıydı havada. Balıkçı teknelerine ve boğazın ışıltılarına bakarken Okan'ın açılış sunumu sonrası denizin üstüne Absolut şişesinin silüeti yansıtıldı. Herkes elinde telefonla fotoğraf çekmeye hazır deniz kenarına yöneldi. Kalabalıktan zar zor da olsa görebildim o anı. Önümde de gece patlayan flaşlardan bir türlü kurtulamayan Eda Taşpınar vardı. Ekranda ve fotoğraflarda göründüğündan daha iyiymiş. 

-Kuzey Güney dizisinde oynayan Merve Boluğur ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinden Sercan Badur da geceye katılanlar arasındaydı. Dizide "Necati" karakterini başarıyla canlandıran Sercan Badur Star Tv için yeni bir sit-com projesinde yer alacağı tiyosunu verdi. 

-Her gittiğim partide gördüğüm Hollanda Kültür Ataşesi Daniel Stork'la tanıştık bu sefer. Önceki gün de Nişantaşı'nda bir davetteydik. Öyle enteresan bir durum ki çoğu davete gelen belli isimler var ve her seferinde gördükçe artık tanışmış oluyoruz yani tek başıma gittiğim yerde bile tüm gece her gördüğüm tanıdığımla iki laf etsem zaten gece bitiyor. 


-Gecenin en keyifli anı balık kostümlü iki dansçıyla sahneye çıkan kedi kostümlü Miss Deva Melike'nin şovuydu. Dansçılar bir ara izleyenlerin arasına daldı, eğlenceliydi. 


-Balık sevmeyen biri olarak ikram edilen suşileri yine aldanıp yedim artık alışıyorum galiba.


-Oben Budak, Esin Övet, Onur Baştürk, Ali Tufan Koç ve danslarıyla dikkatimi çeken sivri dili yazar Yiğit Karaahmet de geceye katılanlar arasındaydı. 


-Popüler moda blogger'ı styleboom beni festivallerde spor görmeye alışık ya bu sefer koyu takım elbise içindeki şık halime şaşırıp tam not verdi:)


-Twitter'ın ünlü ismi  cizenbayan sakin başladığı geceye yükselen müziğin ritmiyle dans ederek devam etti. 


-Ünlü fotoğrafçı Dilan Bozyel bir türlü yollayamadığı Can Bonomo klip çekimlerindeki fotoğraflarımı yollama sözü verdi. (Sağolsun hemen mail attı bugün)


-Bu geceden fotoğraflar ve video görüntüleri yayınlandığı an burada paylaşacağım, şimdilik bu kadar. 


ek: Modazon sitesindeki fotoğraflı haber için TIKLA

2 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0