2 Mayıs 2012 Çarşamba

18. Kral Müzik Ödülleri Törenindeydim!


 Pazartesi akşamı bu yıl 18. kez düzenlenen Kral Müzik Ödülleri törenindeydim. Biliyorsunuz geçtiğimiz haftalarda sosyal medya yetkilileriyle birlikte organizasyonun hazırlık toplantısına katılmış, oylama sürecini ve tüm detayları öğrenmiştim.

İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül töreninin başlarında geleneksel kırmızı halı seromonisi vardı. Patlayan flaşlar eşliğinde göz kamaştıran yıldızlar geçiş yaptı. Ben arkadaşlarla birlikte seri adımlarla halıyı geçip hemen kokteyl alanına yöneldim. 

İçerisi çok kalabalıktı.
Müzik sektöründe yer alan neredeyse herkesi gördüm tabiki. Popüler kültürü yakından takip eden biri olarak bu geceyi kaçıramazdım:)

Geceden Notlar:

-Fuaye alanında Star Tv'de "Bugün" haber programında beraber çalıştığım başarılı haberciler Jülide Ateş ve Celal Pir'le karşılaşmak ve sohbet etmek güzeldi. İkisi de beni eşleriyle tanıştırdı ve ben de bu karşılaşmanın etkisiyle yüzümde tebessümle başladım geceye...

-Fotoğraf makinemle kendisini görüntülediğim Ece Erken ise pek bir havalıydı. Kırmızı halıda Oben Budak-Tülin Şahin ve kritik köşesinde Cengiz Semercioğlu-Deniz Akkaya ikililerine de şöyle bir göz attım. 



-Tören başlamıştı ama yerine doğru gidip oturmayan katılımcılar ayakta geziniyordu. Hele her ödül dağıtılışında ayakta alkışlayan bir adam vardı ki sinir etti.

-Yeni evli Demet Akalın-Okan Kurt çifti etraftaki meraklı bakışlar eşliğinde salona girerken, İzel ve Cenk Eren ikilisi de onların ardından salona girdi.

-Geçen sene Kelebek Ödülleri'nde Tarkan için sahneye fırlayan Tuğba Ekinci neyse ki bu sefer çılgınlık yapmadı.

-Ece Gürsel'in kalçasına kadar uzanan derin  sırt dekolteli elbisesi (sağda) çok konuşuldu. Esra-Ceyda kardeşlere ise yorum yapmıyorum. 

-Gecenin açılışında Volga Tamöz' "Tam 90'dan" albümünden parçalar çaldı ve o yıllarda çıkış yapan unutulmaz isimler sahne aldı. Yonca Evcimik'in dans şovu müthişti ama daha fazla sürseydi keşke.

-Kenan Doğulu yeni albümünden "Bal Gibi" isimli parçayı seslendirdi. Uzun sıkıcı tören konuşmalarından sonra onu dinlemek iyi geldi. Kardeşi Ozan Doğulu da ona eşlik etti ve gecenin en güzel anları müzikli anlardı. İçini dökmek için sanki o anı beklemişcesine kürsüye çıkıp upuzun cümleler kuran sanatçılar gerçekten çok sıkıcı. Az kelimeli ama etkili cümleler favorim. 

-İbrahim Tatlıses'i ödül alırken tüm salon ayakta alkışladı. Laf arasında "twitter'ın da cılkı çıktı" gibi şeyler söylemesi ve "twitter ünlüleri" diye bir kavramdan bahsetmesi ilginçti. Onu eskisi gibi güçlü görmek hepimizi duygulandırdı. İmparator yeni albüm müjdesi de verdi. 

-Murat Boz ödül almak için sahneye çıktığında yanımdaki genç kızlar çığlık atmaya başladı ama ne zaman Boz, sevgilisi Eliz'e teşekkür etti o anda çığlıklar biraz kesildi.

-Model grubu ödül alırken ben bile duygulandım çünkü çok güzel bir konuşma yaptılar ve o ödülü dillere dolanan şarkılarıyla hakettiler.

-En İyi Çıkış "Halil Sezai", En İyi Erkek Sanatçı "Murat Boz", Nilüfer'e giden ödüller, Sezen'in "Vay klibi vs. neredeyse tüm tahminlerim tuttu.

-Ajda Pekkan kelimenin tam anlamıyla yaktı geçti! Eğer zaten törene gelmeseydi gecenin hiçbir anlamı olmayacaktı. O gerçek bir süperstar.


2 Yorum

  1. ajda pekkan' ın bir iki şarkılık bir albümle yılın albümü ödülü alması çok ilginç. ayrıca ben kendisinin hande yener ya da demet akalın' dan farklı bir şey yaptığını düşünmüyorum. sinan akçıl şarkıları vs. yıllardır müziğin içinde ama müziğini bir türlü derinleştiremedi, pop müziğinde popülerinde kaldı. herhalde bu yaşta böyle cesur kıyafetlerle sahneye çıkabildiği için bu kadar seviliyor ve süper star deniyor kendisine. benim aklıma başka bir şey gelmiyor doğrusu.

    YanıtlaSil
  2. O kadar küçümseme o yaşta bile genç popçulardan daha kaliteli iş yapıyor. Sinan Akçıl her yerde ama Ajda'ya verdiği "Arada Sırada" parçası en güzel parçalarından biri bence.

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0