28 Ağustos 2012 Salı

Gece hayatı tespitlerim


Bu bayram tatili sonrasına, iş günlerinin ardından  gelen erken hafta sonu tatili de eklenince üst üste gece hayatı biraz yordu. Alışkınım ama her gece de olmuyormuş. Karar verdim yani arada bir çıkmak en iyisi. Sıkış tıkış eğlenmek moda. Birinin ayağına basmak sıradan oldu. Sigaran  elindeyken,  sigaranın yanan ucu yanında dans edenlere değmesin diye dans ederken kolların daima havada olması gerek. Ben içmiyorum ama o dumanı soluyorum. 
Okuyan bilir; son yazımda bahsetmiştim 'ablam' adlı mekan son moda eğlence yerlerinden biri. Bir akşam dinleneyim dedim gene olmadı. Başka bir arkadaşım daha oraya gitmek isteyince yolum yine Ablam'a düştü. 

Özgür Aras sağolsun, ilk gidişimde bana özel alkollü limonata kokteyli bile yolladılar (bkz. sağda) ya kendimi mekana gelen ünlülerden biri gibi hissettim:) 
Cep telefonuyla fotoğraf çektirenler, sıkılınca twitter'a göz atanlar ve bulunduğu yeri işaretleyenler ayrı alem. Herkesin sanal alemde izini, yerini belli etmesi iyi mi hala çözemedim. Garip gelen, eğlenirken de reklamı ihmal etmememiz. Hakkını vermek lazım Ablam sosyal medyayı iyi kullanıyor.
Genelde şarjım az olduğundan ben de anca nerede olduğumu işaretliyorum çünkü aynı mekanda olup da göremediğim bir tanıdığı internet aracılığıyla tespit ediyorum:)

Bir de hep aynı yüzler. Bir bakıyorum yanda dans eden kişiyi tanıyorum. Sonra 'aa sen miydin?' diyerek el sıkışıyoruz. Bir de yüz olarak tanıdığım ama kim olduğunu hatırlayamadıklarım var. 

Gece manzaraları...
-İstiklalden Taksim'e doğru gece  yarısı yürürken bir adam banka atm'sinin önünde dayanamayıp pantolonunu indirdi ve köşeye işemeye başladı.
-Geç saatlerde eğlence çıkışında kaldırımlarda midesi bulananların oluşturduğu ıslak izlere rastlamak mümkün. Tabi ki onlar dozu fazla kaçıranlar...
-Erkeklerin damsız bir mekana girmesi zor ama etrafı gözlemleyince de çift olanların az olduğunu farkediyorum. Demekki kankalarla çıkılıyor, zaten artık erkekler birkaç kız arkadaşıyla eğlenmeye gidiyor. En iyisi öyle zaten kızsız danssız eğlenilmiyor. 
-Kızlara tavsiyem topuklu ayakkabı giymesinler yani gecenin dönüşü var. Yollar kapalı olabiliyor, taksi olmuyor sonunda ayakkabıları çıkarmak zorunda kalıyorsunuz. 
-Tek bir mekan değil, birkaç yer geziliyor yani işin raconu öyle. Ablam'dan çıkıp yine Tepebaşı'ndaki Rehab'a giden var örneğin. 



1 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0