6 Eylül 2012 Perşembe

Kuzey Güney Sürprizleri (özel haber)

Basında yer alan haberlere göre 12 Eylül'de 2. sezonu başlayacak Kuzey Güney dizisinin tüm ekibi, yeni yayın döneminde gösterilecek ilk bölümün çekimi için 30 Ağustos’ta Dubai’ye gitmişti. 
Ay Yapım’ın çekimler için ciddi bir hazırlık yaptığı, oradaki çekimlerin çok çarpıcı sahnelere dolu olacağı iddia edildi. Yeni sezonun ilk bölümünde Kuzey’in azılı düşmanı olan Ferhat karakteri Dubai’ye kaçacak  ve hesaplaşma orada devam edecek diye duydum. Şimdi size Rahat Yazar olarak, şu ana kadar hiçbir yerde yazmayan başka bomba bir haber veriyorum. 
Kuzey'in azılı düşmanı rolündeki 'Ferhat' karakterini canlandıran Turgay Kantürk'ün instagram hesabını takip edenler görmüştür. ( http://web.stagram.com/n/trgyk/)
Kendisi bu aralar Batum'dan fotoğraflar paylaşıyor. Çünkü sağlam kaynaklardan aldığım bilgilere göre çekimler Batum'da da devam ediyormuş. Yani bizi yeni sezonda ülke dışında çekilen aksiyon dolu sahneler bekliyor. 
Birkaç ay önce Batum'a gitmiştim  biliyorsunuz. Oradaki tanıdıklarım çekimlere rastlamış. Tabi ingilizce konuştukları için onlardan çat pat birşeyler öğrendim ama sürprizi bozmamak ve senaristleri sinirlendirmemek adına paylaşmıyorum. 

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0