2 Şubat 2013 Cumartesi

Les Ottomans'da partiledik!

ŞUBAT AYI RENKLİ BAŞLADI 
   

Gün geçmiyor ki yeni bir parti serisi ile tanışmayayım. 
   Partinin ev sahipleri Ali Başar ve Leone Castoriano ile denk gelip tanışamasak da 
Les Ottomans Hotel, dün akşam
 Pussy Premium enerji içeceği sponsorluğunda güzel bir partiye tanık oldu:)





Partiliyoruz.biz adı altındaki üçüncü etkinlik Boğaz'ın kenarındaki Les Ottomans'da olunca beklentiler de arttı tabiki. Facebook'taki etkinlik uyarılarını dikkate alıp erken saatte kapıdan içeri girdim. Sadece bilenlerin gittiği özel davetlerden birindeydim yine. İnternetteki check-in'lerimi gören arkadaşlarım 'ne var orda?' diye mesajlar atıp aramaya başlamıştı ama ortam kalabalıklaşıp kapıda denetim artınca herkese söyleyemedim. 
Cyrstal Z nin canlı performansı haricinde dünyaca ünlü Dj Kiwi'nin çaldığı müzikle renklenen gecede #partiliyoruzbiz hashtag'i ile atılan tweet ve fotoğraflar pistteki panoda yayınlandı. 

Gecenin tek kusuru, herhalde barda tek kasa oluşundan dolayı içki almak isteyenlerin ödeme yaparken biraz sıra beklemesiydi. Bunların haricinde müzikler güzeldi, yaş ortalaması bana göre biraz yüksekti ama her şeye rağmen iyi bir davetti. Serinin diğer etkinliklerini merakla bekliyorum. Ayrıca parti istihbaratı için Sevem'e teşekkürler.

NOT: 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinden Nilperi Şahinkaya da arkadaşlarıyla birlikte partideydi. Böyle özel davetlerde bana eşlik eden Nilperi'nin bu dönem event danışmanı gibi oldum diyebilirim:)



0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0