1 Mayıs 2014 Perşembe

Karaköy'de Gaspar Trendi


CUMA günü Karaköy'deydik. Beyoğlu kitlesine kıyasla daha iyi, filtrelenmiş bir grup gidiyor buraya. Mahalle arası eğlence havası her zaman daha samimi.

 Karaköy'deki yükselen mekanlardan Tükkan; Unter, Karabatak gibi alternatifleri arasında dikkat çekiyor. Tükkan'da da geçen cuma 'bahara merhaba' bahaneli bir parti vardı. 

Sokağın diğer tarafında, her zaman sevdiğim mekanlardan 'Unter' ise geçenlerde Cem Yılmaz'ın bir akşam doğum gününü orada kutlamasıyla popülerliğini cilaladı. 

Kendinizi kaybedebileceğiniz yer 'Gaspar'

Gaspar kitlesiyle dikkat çekici. Girişte içeri girmeden önce güvenlik tarafından biraz bekletiliyorsunuz. İçeriden çıkan olduğunda sizi alıyorlar. 

Bir arkadaşımla Gaspar'da bar kenarına geçiyoruz. Barda ceketini kaybeden bir kız ağlıyor. O iyice etrafa bakabilsin diye oturduğum bar taburesinden kalkıyorum. Ağlarken bir yandan ne iş yaptığımı soruyor. 'O ceketi çift maaş aldığım dönemde almıştım yani o yüzden önemli' diyor. Geçtiğimiz aylarda kayıp paltosunu bulmak için instagram'da ilan veren Hande Ataizi geliyor aklıma. 

Her an sizi öpebilirler 

Yanında erkek arkadaşıyla dans ediyor sandığımız kız, başka bir erkeğe sarılıyor. Anlıyoruz ki yanında duran sadece görüntüymüş. 

Gece boyu dans eden bir kızı yanındaki arkadaşı uyarıyor; 'Dur lütfen bir gecede herkesle öpüşemezsin'.

Kızları bir arkadaşım onların ricası üzerine taksiye kadar götürüyor. Gece boyu herkese sarılarak dans eden hatta neredeyse öpüşen kız bombayı patlatıyor; 'Evet zaten çok geç kalmayayım benimki evde bekliyor'. O arada arkadaşım anlık şok yaşıyor ama onları facebook'tan eklediği için hala umutlu. 

PAZAR günü Esma Sultan'daki 101 Lezzet Festivali'nde Gaspar'da 'ceketini kaybeden kız' çıkıyor karşımıza. Ertesi gün arayıp haber vermişler. O gece biri ceketi bulup saklamış sanırım. 

Şunu öğrendim ki 'gece kafası' yaşananlar hatırlanmak istenmiyor ve herkes mekanlarda birşeyini unutup kaybediyor.(bazen kendini) Çoğunluk geceleri coşuyor ve kendine gelince hiçbir şey hatırlamıyor. Bu arada arkadaşıma facebook'tan eklediği ve mesaj attığı kız hala cevap yazmamış.

NOT: Aynı gece bir arkadaşımız da Gaspar'ın içerisinde devamlı çantasını aramış. Sonradan çantayı arabasında bıraktığını farketmiş. 


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0