28 Aralık 2015 Pazartesi

Maslak Oto Sanayi’de gizli bir parti


Blog yazarı arkadaşlarımın düzenlediği partileri kaçırmam. Bu sayede tüm sosyal medya camiası bahaneyle biraraya geliriz. Gerçekten bir camia olduk. Instagram’ın çok takipçili isimleri olmalarının yanı sıra kimilerinin blogu da var.

Mekanist (şimdiki zomato) etkinliklerinden tanıdığım Serra Tükel de gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi seven biri. Boğaziçi Üniversitesi turizm mezunu ama çoğumuz gibi, belki kendi işinden bile çok sevdiği bir sosyal medyayla ilintili hayatı var. Gördüğü, gezdiği yerleri paylaşmak. Bir yaşam ‘guru’su gibi, gezdiği, yediği, içtiği yerleri yazdığı ‘Gurulogy’ adlı blogu yeni tasarımına kavuştu ve bu nedenle iki hafta önce Maslak Oto Sanayi’de bir tanıtım daveti verdi.
Dünya standartlarında bir tasarıma geçen blogu, bir yaşam portalı ve dergi gibi olmuş.  www.gurulogy.com

Sıradışı parti mekanı
Şehrin parti mekanları artık boyut değiştiriyor baksanıza. İçerisinde sadece arabaların olduğunu düşündüğünüz bir oto sanayi ama orada bir Prodüksiyon Atölyesi var. Ayılı Stüdyo’da gerçekleşen partinin yerini ararken, ‘tam bir gizli parti’ havası oluşu güzel geldi.

Partiye gelecek olursak, bol atıştırmalık ve içecek vardı. Dress Code olarak siyah-beyaz belirtilmişti. Prodüksiyon Atölyesi’ndeki davette, beyaz perde de gurulogy blogun kısa tanıtım videosunu da izledik ve hatıra fotoğrafı çekildik.  Müziklerimiz Pixus Müzik Dj Izel Revidi'den bayağı eğlenceliydi. Buradan Serra’nın parti hakkındaki yazısını okuyabilirsiniz.




Şehirde yeni yıl hareketleri


İstanbul’da tüm alışveriş merkezleri yeni yıl görüntüsüne kavuştu. Bakalım her yıl olduğu gibi yine ‘kar yağacak’ ihtimalleri konuşula dursun, herkes yılbaşında nerede olacağının telaşında. İşim gereği her hafta şehrin en popüler mekanlarına girebilen biri olarak gidilecek mekan konusunda ayrı bir heyecanım yok. ‘Evde oturmak’ daha ilginç hatta. Bir sonraki yazımda 2015'e veda ederken, geçen bir yılımın özetine değineceğim. 


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0