19 Aralık 2015 Cumartesi

Asuman Dabak’tan ‘Fasl-ı Asuman’


Sinema ve tiyatro dünyasından tanıdığımız başarılı oyuncu Asuman Dabak, geçtiğimiz çarşamba akşamı BVS Group’a bağlı Etiler’deki ‘My Cabaret by Cenk Eren’ sahnesi’nde yeni bir programa başladı. ‘Fasl-ı Asuman’ adında stand up tadında bir şov.

Asuman Dabak, ilk programı yani ‘gala’ gecesi olduğu için doğal olarak heyecanlıydı. Tanju Babacan imzalı şık bir elbise giymişti. Güler yüzü, sempatik tavırları ve esprileri ile kırdı geçirdi ortamı.

 

Gecenin başında Afet Hanım, Türk Sanat Müziği eserleriyle bize müzik ziyafeti çekerken o arada yemek servisi başlıyor. Ben de bu gala gecesine blog yazarı arkadaşlarımla beraber katıldım ve gösteriyi ön masalardan birinde izledim. Servis hızlı, yemekler doyurucuydu.

Nasıl bir şov?
İki bölümde de başarılı bir oryantal sahne alıyor. Asuman Dabak, ‘ben dans etsem nasıl olurdu?’ deyince biz, o dans edecek ve  bizi şaşırtacak sandık ama öyle olmadı.

Dabak, şov süresince kadın erkek ilişkilerine, sosyal medyadan, günlük hayata ve kendi oyunculuk anılarından tutun, türlü esprili hikayelere kadar birçok konuya yer vererek sanki bir arkadaş sohbetindeymişcesine dinleyenlerine keyifli bir akşam yaşatıyor. Ümit Ortaç idaresindeki orkestra da arada müziklerle ortamı şenlendiriyor.

Kimler vardı?
Geceye katılanlar arasında Saba Tümer, Armağan Çağlayan, Esin Övet, Nazan Şoray, Mehtap Bayri ve Eda Özerkan gibi ünlü isimler de vardı.
..ve tabiki Cenk Eren. Bu gösterinin fikir adamı. Asuman Dabak ile iki kova burcu olarak arada konuştular, birbirlerine takıldılar.

Benim tavsiyem
İlk gösteri olduğu için beklentiyi yüksek tutmadık ama yine de iyiydi. Bence daha da şaşırabilir, daha çok gülebiliriz. Eminim Asuman Dabak, bir sonraki gösterisinde bize daha farklı sürprizler hazırlayacak. Sonuçta kendisi bir oyuncu ve sınırları zorlayabilir. O da şarkı söyler, o da birkaç hareketle dans moduna girebilir. Arkada perdede bir gölge gösterisi ile biz o geliyor sanarken sonra gerçek oryantal çıkabilir.
Ufak şaşırtmacalar, beklenmedik ünlü konuklar ve belli bir metne bağlı kalınmadan doğaçlama gelişen olaylarla çok konuşulabilir ve gece hayatında yeni bir trendin başlangıcı olabilirler.
Bekleyip göreceğiz. 

Siz de farklı bir şov izlemek ve alışılmışın aksine bir kadın, ‘stand up’ yaparsa nasıl olur görmek isterseniz 23 Aralık Çarşamba, ‘Fasl-ı Asuman’ yeniden My Cabaret’te olacak.


Rezervasyon:02122700808 -05313131191

‘My Cabaret By Cenk Eren’ – ADRES: Aytar Cad. No:27/F Nispetiye - Etiler

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0