24 Kasım 2015 Salı

Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası Sahne’de!

Blog yazarları ve ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya da bizimle birlikteydi.
Geçtiğimiz çarşamba akşamı, Okan Bayülgen’in yönettiği ve Selin Atasoy’un senaryosunu yazdığı ‘Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası’ adlı oyunu izlemek üzere bir grup blogger arkadaşımla beraber Sahne İstanbul’a gittim.

Seyircilerin de interaktif katılım sağladığı oyun türüne ülkemizde daha önce rastlamamıştım. Yurt dışında bu tarz oyunların sahnelendiğini duymuştum. Oyunu izlerken bir yandan Sahrap Soysal’ın mutfağından çıkan lezzetli yemekleri yiyorsunuz. Siz yemek yerken bulunduğunuz yerde cinayet işleniyor. Oyun sonunda masalara dağıtılan formları işaretleyerek katili bulmaya çalışıyorsunuz.

Heyecanla izlenen oyun seyirciyi sıkmıyor, zaten aralarda canlı müzik ve eğlence var. Tempo hiç düşmüyor hatta oyunu yöneten Okan Bayülgen, gerekirse olaya müdahale edip esprileriyle gergin ortamı yumuşatıyor. Mekandaki herkesin şüpheli olduğu oyunda karakterler birbirine sataştıkça ve sırlar ortaya döküldükçe oyun daha eğlenceli oluyor.

Niye gidilir?
Sıradan bir akşam yemeği yerine arkadaşlarınızı yada sevdiklerinizi bu oyuna götürün. Bir tiyatro sahnesine bakarak değil, yanınızdaki masada sanki gerçek bir olaymışçasına tanıklık ettiğiniz şeyleri izlemek ilginç bir deneyim olabilir.

Ünlü konuklar
Siz katili çözmeye çalışırken oyuncular masanıza gelebiliyor. Bazen oyunu izlemeye gelen sürpriz ünlü isimler de senaryoya dahil oluyor. Örneğin bizim gittiğimiz akşam, konuklar arasındaki ünlü haber spikeri Sonay Dikkaya iyi bir performans sergilemişti.

Kimler var?
 ‘Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası’ adlı oyunda oyuncu Ayçin İnci, Burcu Kara, Kerem Atabeyoğlu, Almıla Uluer, Emrah Kolukısa, Yücel Özeke ve Metin Arslan gibi tiyatro ve sinemadan ünlü oyuncular yer alıyor.

Size tavsiyem 25 Kasım Çarşamba akşamı için şimdiden yerinizi ayırtın. 

Sahne İstanbul Aytar Caddesi No: 27 Nispetiye, Etiler İletişim: 02122803333 - 05308343333

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0