15 Kasım 2015 Pazar

Nişantaşı’nda bir blogger partisi

Cuma akşamı (13 kasım) blogger Cem Karakuş’un doğum günü partisindeydim. Bol içki ve atıştırmalıklar.. Biz bize. Sadece Cem’in yakın arkadaşları ve sosyal medyanın özellikle yeme içme-guru kesiminin geldiği bu özel davette ikramlar yoğundu anlayacağınız.

Mekan olarak BPR Guest House seçilmişti. Ev partilerini seven biri olarak, daha önce sayısız davet ve organizasyona ev sahipliği yapan Nişantaşı’ndaki bu evi (aslında bir apartman dairesi) beğendim. Bir etkinlik için ev ortamında parti mekanı arayanlara duyurulur. Sponsorlar sağlamdı. Cem, yaklaşık iki yıla yakın bir sürede canla başla çalışarak adeta bir yaşam biçimi haline getirdiği blog yazarlığının meyvelerini topladığını böyle bir etkinlikte göstermiş oldu. 20:00’da başlayan partiye ilerleyen saatlerde katılım daha da arttı.

Günümüzde herkes blogger. Instagram paylaşımlarıyla belli bir takipçi sayısına ulaşan herkes kendini sosyal medya otoritesi gibi görse de Cem gibi bu işi ciddiye alan, düzenli paylaşımlarla gerçekten takipçilerine bilgi veren ve bunu severek yapan az. En güzeli de böyle etkinliklerle kendimiz gibi ortak ilgi alanı ve tarzdaki insanlarla tanışıp sosyal hayatımızı renklendirmek.

Hafta sonu için brunch tavsiyesi

Geçtiğimiz pazar günü ünlü şef Özlem Mekik’in davetiyle, Wyndham Grand Kalamış Otel’in üst katındaki Ouzo Roof Restaurant’ın kahvaltı etkinliğine gittim. Saat 11:00-15:00 arası her pazar hizmet veren mekan, çeşidin bol olduğu açık büfesi, çocuklar için ayrı büfesi ve el yapımı gözleme köşesi ile dikkat çekiyor. Ekstradan el yapımı makarnalar var ve öğle yemeği büfesi ile gün ortasına kadar keyif yapabilirsiniz. Kahvaltılık ürünlere Kalamış’ın güzel manzarasının da eşlik ettiği mekanda bu brunchın fiyatı 90 TL.

Adres: Fener Kalamis Caddesi No 38, 34726 Kalamis, Istanbul, Turkey 
Tel: (0216) 400 00 30  www.ouzorestaurant.com



0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0