22 Kasım 2015 Pazar

My Cabaret ve Sahne İstanbul’da eğlence tam gaz

Dün akşam bir değişiklik yaptım ve BVS Group’a bağlı Etiler’deki My Cabaret ve Sahne İstanbul’a gidip eğlendim.
My Cabaret By Cenk Eren, mutfağından sahne şovuna kadar titizlikle hazırlanan, her cumartesi yoğun rezervasyon alan ve çok ilgi gören bir eğlence markası oldu. Cuma akşamı da ilk kez Tan’ın sahne aldığı mekan, eğlence hayatına yeni bir soluk getirdi. Hep duyardım ama gidip, eğlenme fırsatım olmamıştı. Videolardan da anlayacağınız gibi şu an İstanbul’da gece hayatında zirvede olan mekanlar bunlar.

My Cabaret (@my_cabaret) tarafından paylaşılan bir video ()

Her cumartesi revü, salsa, lirik ve oryantal gibi çeşitli şovlarla adı üstünde ‘kabare’ tadında eğlenceyle açılış yapan mekanda ilerleyen saatlerde sahne alan Cenk Eren, kulakların pasını siliyor. Büyük ilgi gören ‘Repertuvar-Tanju Okan Şarkıları’ albümünden parçaları da seslendiren Cenk Eren, hem slov, hem hareketli parçalarla dinleyenlerine keyifli bir akşam yaşatıyor. Yani bir önceki şarkıda duygusallaşırken, sonrakinde masaya çıkıp oynayanları görebilirsiniz. 

My Cabaret (@my_cabaret) tarafından paylaşılan bir video ()

Ünlü oyuncu Asuman Dabak da çok yakında ‘Fasl-ı Asuman’ adlı şovuyla My Cabaret By Cenk Eren sahnesinde olacakmış. Kaçırmayın derim.



Demet Akalın yine formda

My Cabaret sonrası mekanın hemen yan tarafında bulunan Sahne İstanbul’a geçtim. Demet Akalın sahnesi öncesi Süleyman Akyıldız ve Ceren Yılmaz sahnedeydi. Böyle genç ve başarılı sesleri duymak iyi geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde dansçılarıyla birlikte ‘Ders Olsun’ adlı parçasıyla sahneye çıkan Demet Akalın, Deniz Berdan imzalı renkli bir elbise giymişti.

Sahne İstanbul (@istanbulsahne) tarafından paylaşılan bir video ()


Şarkı aralarında dinleyicilerine takılıp, arada sohbet de ediyor olması güzeldi. Her sözü magazin haberi olduğu için bu kadar samimi oluşu insanı şaşırtıyor. Belki de bu açık sözlülük ve doğallılık böyle çılgın bir fan kitlesine sahip olmasının nedenidir.

‘İlahi adalet’, ‘gölge’ ve ‘Türkan’ gibi her biri ezbere bilinen hitlerinin dışında Tatlıses’in parçasını hatta Hande Yener’in Kırmızı’sını bile okuyor. Her kitleye hitab etmek böyle olsa gerek. Demet Akalın dinlemeye gelenler arasında Cenk Eren, Asuman Dabak ve Okan Bayülgen gibi isimler de vardı. 



My Cabaret Aytar Cad. No:27/F Nispetiye, Etiler İletişim: 02122700808 - 05313131191


Sahne İstanbul Aytar Caddesi No: 27 Nispetiye, Etiler İletişim: 02122803333 - 05308343333



0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0