29 Aralık 2008 Pazartesi

yılbaşı öncesinde..


Yılbaşı programımız Kalamış-murphy's dance club olarak belirlendi..Anadolu yakası olması açısından iyi de şu Ataşehir tarafı-yurtta kalan kızları gece sonunda yurda bırakma davası olursa iyi olmayacak..

Geçen günde Taksim tarafına gittik arkadaşlarla..Beyoğlu'nda Fransız Sokağı güzeldi..Oturduk orada bir kafede..(çektiğim resmi koydum) Alışveriş merkezleri dolup,taşıyor heryerde..(kriz falan hikaye zaten) Kalabalıktı caddeler..Karaköy'den geçtik anadolu yakasına akşamüstü..


not: Günlük özetim böyle..Geçenlerde yazdığım olay yazılarına biri yorum yapmış..Senin ne yaptığını anlayamadım,amacın ünlü olmak mı diye..Ona cevap veriyim..

Aslında daha bitmedi bende hikayeler, onları da bazı günler yazıyorum zaten..Çünkü yazdığım alakasız duran hikayelerin çoğu benim yaşamımın içinde ve gerçek olaylar..Beni düzenli takip edenler , yazdığım karakterlerle aramdaki bağı kurabilecektir..Bir dengem yok..Farkındayım..Her gün benim kişisel hayatımda önemli bir olay olmadığından araya garip ama gerçek olan olayları katacağım..

4 Yorum

  1. where you come from!

    YanıtlaSil
  2. yurtta kalan kızları bırakma davası :) demek arkadaşlar bizi bırakırken içlerinden ufakta olsa püflüyolar,, blogunu neden okuyorum biliyo musun en azından anlıyorum ki şunlar şunlar yapıldığında erkeklerde şöyle düşünüyomuş bazı saftirik kızların hareket karşısında güleen ay ne tatlı şey diyen erkekler vardır ya demek sen gibi püfleyenlerde oluyomuşş :)

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0