26 Mayıs 2009 Salı

röportaj öncesi stüdyo izlenimleri...


Röportaj yapmak için gittiğim Ertaç Arbay'ın stüdyosunda şu an piyasada olan albümünün yanı sıra yeni yılda çıkması planlanan albümünün demo kayıtlarını dinleme fırsatı buldum. Stüdyoda çalışma yapan başka bir müzisyen daha vardı, "SHYN".

Kendisi ülkemizdeki R&B, Hip Hop dünyasına yeni bir soluk getirmeyi planlıyor.
1984 doğumlu. 16 yaşında gittiği Almanya'da 9 sene kalmış. Ocaktan beri de Türkiye'de. Ertaç Arbay'la Almanya'dan tanışıyorlar.
Tanınmış isimler Ceza ve Sagopa'dan çok farklı bir tarzda şarkı söylüyor. Bu tür müziği sevenlerin kendisine büyük ilgi göstereceği kesin.
SHYN, Almanya'da tanınan bir isim. Orada Dj Tomekk ile turnelere çıkmış. Şu an albüm çalışmalarına devam ediyor. Sanırım Şahin'in albümü de yeni yıla yetişecek. Bu dönem Fox Tv'de çok yakında gösterime girecek olan bir dizinin müziklerini hazırlıyor. Bana dinlettiği demolordan da anladığım kadarıyla kendisi R&B, Hip Hop dünyasına bomba gibi giriyor. Şarkıları ile fark yaratağını düşünüyorum.

Önümüzdeki sezon gündeme oturacağı kesin.

SHYN MYSPACE ADRESİ: http://www.myspace.com/shyn34


Röportaj öncesi stüdyo izlenimlerim bunlar. Ertaç Arbay röportajı gazeversite.com adresinde yayınlandıktan sonra bu blogda da yer alacak. Arbay ile müzik kariyeri, ülkemizdeki müzik sektörü ve yenilikler üzerine konuştum.

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0