5 Ekim 2010 Salı

Perşembe: Blues Festival’in tanıtım toplantısındaydım...

 Perşembe günü Efes Pilsen Blues Festival'in Beyoğlu The Hall'de gerçekleştirilen basın tanıtımına gittim. Festivalin bu yılki sanatçıları; Kenny Neal, Mitch Woods & His Rocket 88s ve Samuel James gecede mini bir konser verdi.

Sanatçılar, fotoğraf çekiminden sonra performans sergilediler. Açıkçası festivaldeki solo performansları sabırsızlıkla bekliyorum çünkü bu tanıtım gecesindeki şova doyamadık. Zaten anca mekana ulaşmıştım ve içerideki basının yoğun ilgisi ardından müzik ve sonrasında tekrar festival sanatçılarıyla röportajların başlaması eğlencenin gece yarısına gelmeden bitmesi demekti. Bir de hafta içi olduğundan çok uzamaması doğaldı. Çıkışta lacivert şapkalardan almayı unutmadım. Biliyorsunuz ki bu şapkalar Efes Pilsen Blues Festival’in sembolü adeta:)

Bana gelecek olursak her zaman spor kot-gömlek takılırdım ama bu sefer blues müziğin hüzünlü melodik ciddiyetine ve ağırlığına yakışacağını düşünerek takım giydim:)  -Bu paragrafım moda bloggerı havasında oldu özellikle bir ara "bugün ne giydim?" köşesi yapan tipler vardı o aklıma geldi neyse-  Güzel bir akşamdı. Ayın 12'sinde Gaziantep'e "tek" uçacağımı öğrendim. Çünkü turne olduğu için ekip durmadan yola devam ediyor ve ben arada katılacağım. Şu an ülkemizde benzeri olmayan samimi kurumsal blogumuz http://blog.efespilsen.com.tr/  yi takipte kalınız;)

Konu "blues" ama ben size şimdilik "Santana" yolluyorum:

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0