3 Ekim 2010 Pazar

Sosyal ağlarda yeni denemeler...


  O kadar çok ara vermişim ki blogu boşlamak olmaz diye düşünüyorum. Buraya yazmasam da sosyal ağlarda gezinip yeni keşifler yapmayı ve kişisel blogları okumayı seviyorum.

Ne akımı varsa herkes o akıma belli süre kapılıyor. Şimdi benim blog tipinin dışında tumblr hesapları türedi. Tumblr'ın blogger'dan farkı, müzik ve fotoğraf paylaşımına ek olarak isterseniz tek cümlelik postlar, bir film karesi ya da hoşunuza giden bir anı paylaşabiliyor olmanız. Anlayacağınız tumblr daha kısa, sade ve net paylaşımlar için tasarlanmış.  Site biraz daha konuşulsa herkes facebook gibi tumblr hesabı da açar eminim.

http://rahatyazar.tumblr.com/ adresi bana ait. Telefonuma sitenin uygulamasını yükledim. Bulunduğum yerde fotoğraf çekip tumblr'a aktarabiliyorum. Tumblr'ı facebook ve twitter'a da bağladım. Oraya attığım her post tüm hesaplarımda yayınlanacak. Burada da sağ sütunda foto-blog yazan yerde gözükecek-------->

Efes Pilsen Blues Festival'in 13 Ekim Gaziantep & 15 Ekim Diyarbakır duraklarına ben de katılacağım. Bazı şehirlere gidip festivaldeki coşkulu anları ve farklı kültürleri barındıran insanları yerinde gözlemlemek benim için  güzel bir deneyim olacak. Geçen  EPWC Ankara seyahatimde laptopumu yanıma almamıştım ama bu sefer alıyorum. Telefondan twittera daha sık anlık bildirimler yapmak istiyorum. Takipçi sayımı 1000'e ve üzerine çıkarmak diğer hedefim. Henüz takip etmeyen varsa buradayım: https://twitter.com/rahatyazar

3 Yorum

  1. Doğru dedin tumblr konusunda.
    Ama sosyal ağlara yazacağın kelimeleri biriktir kumbaranda,sonra buraya koy olmaz mı? yazma oralara :P

    YanıtlaSil
  2. duyguseli, dediğim gibi tumblr'da anca fotoğraf paylaşırım. Benim asıl adresim burası. Biriktirdiğim kelimeleri buraya saklıyorum emin ol;)

    YanıtlaSil
  3. ii peki bekliyoruz o zaman :)

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0