1 Nisan 2011 Cuma

Benden bu kadar!


 Son kez yazıyorum. Zirvede bıraktım derler ya benimki de o hesap olacak. 2008 eylül ayında bu adreste başlayan blog yazarlığı maceramı bitirme kararı aldım.

Neden diye soracak olursanız, aslında çok sebep var. İlki  zaten bildiğiniz mart ayı başında  patlak veren blog engellemeleri. Digiturk Lig TV maçlarını izinsiz yayınlayan birine kesilen ceza yüzünden, blogger alt yapısını kullanan benim gibi binlerce kişi anca internet ayarlarını değiştirerek bloguna yazıp, diğer blogları okuyabiliyor. Rahatyazar.com alan adım, blogger alt yapısında işe yaramayınca buradaki tüm yazılarımı tumblr servisine aktarıp, alan adımı da oraya yönlendirdim. Ayarlar da bir hata olunca birkaç gün adresime ulaşılamadı. Halen de hata veriyor olabilir.

Bir diğer neden; eskisi kadar rahat olamamam. Buraya yazmaya başladığım ilk yıllarda blogum gazetelerde haber olana kadar kimliğim gizliydi ve çevremde gelişen olayları kişi adı, yer ve zaman değiştirerek yazıyordum. Şimdi onu da yapamıyorum. En basit yazıma bile takılıp ertesi gün okulda "O yazında beni mi kastettin?" diyenler oluyor.

Her şeyi tükettim. Ülkemizin en önemli markalarından birinin bloguna bile bazen yazıyorum. Yeni insanlarla tanıştım. Yeni yerler gördüm. Ufkumu genişlettim. Ünlülerle röportajlar yaptım ve hayatıma biraz olsun renk kattım. Bu işin kaymağını iyi yedim diyebilirim. Pek çok arkadaşım bana özenip blog hesabı açtı. Tam zamanlı bir işim ve ekstra kazancım olmasa da sosyal hayatımı renklendirmemde "rahatyazar" önemli bir araç oldu.

Şimdi  bu adreste daha fazla ilerleyemeyeceğimi anladım ve sizlere veda ediyorum. Yorumlarıyla ve varlığıyla beni yazma konusunda şevklendiren takipçilerime teşekkürler. İleride başka bir adreste, başka bir konseptle görüşmek dileğiyle...

önemli not: Veda yazısı yazma nedenimi öğrenmek için BURAYA tıkla.

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0