4 Nisan 2011 Pazartesi

Cep telefonu ayrılma nedeni olabilir!


   Bizimkilerin evliliğini enteresan olaylar çatırdatıyor. Aslında her evlilikte olabilecek olaylar...
 Sağolsunlar benden korktukları için kavga bile edemiyorlar. Sinirlenince babamı bile ürkütürüm o derece.
 Yani 20 küsür yıldan sonra birbirlerine ilk günkü sıcaklıklarını göstermelerini bekleyemem. Zaten babam sevgisini pek göstermez. Birbirlerine "hayatım", "canım", "aşkım" diyen çiftleri garipserim hep. Yaradılış meselesi... Bizimkilerde de öyle laflar kullanılmaz.

  Bazen çok abuk durumlarla karşılaştılar ve araları bozuldu. Özellikle şu cep telefonları evliliğin baş düşmanı. Bir keresinde babama "hayatım gelmedin hala?" diyen bir kadın sesli mesaj bırakmış ve bunu da tesadüf eseri annem dinlemişti. Sonradan, uzak bir tanıdığımızın yanlış numara çevirdiği anlaşılmış ve babam mesajı bırakan kadınla annemi yüzleştirmişti. Tabi kim olsa aynı şeyi düşünür yani annem haklıydı. Bu anlattığım yıllar önce olan bir  olay...

Birkaç ay önce de babamın telefonu çaldı ve o esnada  babam dışarda olduğu için  cep telefonuna gelen çağrıya annem cevap verdi. Karşı taraf ısrarla aradığı için annem dayanamayıp telefonu açmış.  Daha "Alo!" demeden karşıdan "Canııım, aşkııım..." diyen bir kadın sesini duyan annem neye uğradığını şaşırıp o numarayı bir kez daha aramış ve tabi o şokla ağzına geleni söylemiş kadına:)

   Kadın: "Ben kocamın numarasını aramıştım" gibi bir şeyler söylemiş. Fakat biz bu durumdan kıllandık. Yani insan kocasının numarasını cep telefonundaki rehberden aramaz mı? Kocasını cep telefonundan tuşlayarak çeviren biri dünya tarihinde az görülür.  Babam da diyor ki: "Bakın benim numaramın sonundaki rakamı değiştirip arayın başka biri çıkıyor!" Ne saçma bir laf! Herhalde baba yani istediğin kadar değiştir numarayı her seferinde farklı bir insanı aramış olursun.  Annem de o an gözü tam görmediğinden numarayı alamadı. Cep numarası olduğunu biliyor sadece.

Böyle muamma durumlar olabiliyor. Dikkatli olmak lazım. Özellikle baba, gözüm üzerinde:)

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0