5 Temmuz 2011 Salı

Efes Pilsen One Love Festival 10. Yılında!

Hafta sonumuzu renklendiren  EPOL, 10. yılında sürprizlerle doluydu. Eğlenceli aktiviteleri ve güçlü sahnesiyle katılımcılarına güzel bir hafta sonu geçirten festival, en kalabalık sezonunu yaşadı diyebilirim. Efes Blog Yazarlığım sayesinde davetiyem hazır,  alana sorunsuz giriş yaptım:) Girişte bileti olanlar mutluyken, son güne kalmış olanlar bilet satış gişelerine koştu.
 Alandaki stantlar da bir o kadar renkliydi. Örneğin Efes Limonlu Fıçı standına gelenler limon sıkma yarışmasına katıldı. Ben de şansımı denedim ama işin göründüğü kadar kolay olmadığını anladım:)

            En kısa sürede en çok limon sıkana kol saati veriliyordu.

Kazanamasam da sonuç olarak eğlendim, finalde de ağzımda  limon dilimiyle hatıra pozumu verdim:)

 Görünüşüne komik, dikkat çekici bir farklılık katmak isteyene Mariachi standında öpücük şeklinde damgalar vardı.Tişörtümün rengine de uydu:)

Bomonti standına uğrayanlar bilgisayar başında mini nostalji testini yaparak sürpriz hediyeler kazanabiliyordu. Gördüğünüz gibi ekranda "Tebrikler!" yazıyor:)

İzlesene.com standında katılımcılar dilediği kostümü giyip fotoğraf çektirebiliyordu. Karaoke standında da eğlenceli görüntüler vardı mikrofonu eline alan star havasına girdi:)
Ablam hazır tarottçu bulmuşken fal baktırdı. Sonra sıra gelmişken ben de kart çektim. Kadın benden güzel elektrik aldığını söyleyip geleceğime dair uzun süre güzel yorumlar yaptı sevindik:) 

Tırmanma duvarı, langırt gibi  aktivitelerin olmasının yanısıra en hayran olduğum şey de teknolojinin sonuna kadar kullanılmasıydı. Girişte kolumuza takılan one like bileklikleri bu yeniliklerden biriydi. Bileklikleri fotoğrafta gördüğünüz soldaki istasyona okuttuğum an "şu an tırmanma duvarındayım!" haberini facebook ve twitter'a göndermiş oldum:)

Diyelim konserde çalan şarkıyı çok beğendik ama neydi adı hatırlayamıyoruz. Hemen alanda dolaşan seyyar tweetcilere bilekliklerimizi okutarak sosyal ağlarda şarkının adını paylaşmış olduk. 

 
 Bu ikiliyi fotoğraflamak tüm basın ve moda portalları gibi benim blog için de bir gelenek oldu:)

Sabırsızlıkla beklediğim Kaliforniyalı grup Cake'in “Never There” parçasına eşlik etmeden olmazdı.

Festivalin bu seneki kapanışını ise bir döneme damgasını vuran ünlü İngiliz grup Suede yaptı. 
Pazar günü Novak 3D Disco’nun benzersiz performansıyla eğlendik. Girişte verilen üç boyutlu gözlüklerle partide farklı bir deneyim yaşadık.
Örneğin Ghost Basters film müziği çalarken ekrana yansıyan görüntüde hayaletler üzerimize geliyor gibiydi.
 Festivalde yorulduğum an çimlere yayılıp etrafı gözlemledim, festival bandosuna ritm tuttum, tanıdıklara selam verdim, kimisiyle konuştum, kimisiyle rastlaşamadım ama sonradan fotoğraflarda görüp “sen de mi oradaydın?” dediğim kişiler çok oldu. Festival kalabalığında bulunmak ve mahşer yeri havasını solumak da herkesin deneyimlemesi gereken bir şey. Anlatacak çok şey var. Hepsi ve daha fazlası için tıkla: http://blog.efespilsen.com.tr/2011/07/06/10-yilinda-efes-pilsen-one-love/

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0