24 Eylül 2011 Cumartesi

Efes Pilsen Blues Festival 22 Başlıyor!

 Salı akşamı bu yıl 22. si düzenlenecek Efes Pilsen Blues Festival'in basın toplantısındaydım. Babylon Lounge'da gerçekleştirilen toplantı internetten online olarak canlı yayınlandı. Türkiye'nin ilk ve tek Blues festivali bu yıl da Blues  müziğinin efsane isimlerini ağırlayacak ve  23 Eylül – 29 Ekim 2011 tarihleri arasında 20 farklı şehirde 24 konserle Blues fırtınası esecek. Ayrıntılar burada!

Bildiğiniz gibi geçen yıl festivalin doğu ayağına katılmış Gaziantep ve Diyarbakır'dan izlenimlerimi aktarmıştım. Benim için unutulmaz bir deneyimdi. Bakalım bu yıl hangi şehirlere gideceğim.

  
Toplantıda  Efes Pilsen Kurumsal Blog'da yazacak yeni ekip arkadaşım Dilara (sağda) ile tanıştım. Yarışmanın finalistleri arasından bir tek o bana yarışma için yazacağı yazı hakkında fikir danışmıştı ve daha sonra jürinin onu seçtiğini öğrenince sevindim.

Efes İletişim Müdürü ve Pozitif Müzik Proje Koordinatörü konuşma yaptı.   


Geçen seneki toplantıda gitar şeklinde anahtarlık ve şapka vermişlerdi ama bu sene daha değişik bir şapka ve özel kutusunda mızıka hediye edildi. Bu sefer daha iyi şapkalar çok çeşitliydi ve özellikle mızıka hoş sürprizdi:)


Rick Estrin, John Mooney ve Lucky Peterson toplantının sonunda bizlere mini performans sergiledi. Hatta John Mooney (ortada) havaalanından yeni yorgun gelmesine rağmen o da sahnede yerini aldı.


   Festival, 23 Eylül'de Adana'da verilecek konserle başladı ve bugün Antakya'dalar,  sonrasında sıra diğer illerimizde. Gelişmeleri resmi twitter hesabı https://twitter.com/BluesFestival22 'den takip edebilirsiniz. 

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0