30 Eylül 2011 Cuma

Jotun Boya'dan Renkli Parti!

  Dün gece, Norveç'li boya markası Jotun'un gerçekleştirdiği "Welcome to my Igloo" konseptli, sanatsal ve çok renkli davetteydim. Gökhan Okur'un animasyonları, Orkun Bozdemir (FG 93.7) ve Emel Kurhan'ın müzikleriyle hayli hareketli geçen parti İstanbul Modern'de yapıldı. 

 Özellikle rengarenk kokteyller ilgi çekiciydi. Tabi kokteyllerin bazısını beğenip sonra da hepsinden tadınca alkol etkisini gösteriyor. Neyse ki  yürürken sallanmaya başlamışken partiyi terkedip geceyi sorunsuz atlattım:)

  Parti için eskimo çadırları vardır ya iglo deniyor işte o tarz bir yer yapmışlar. İçeri döner kapıdan giriliyor olması da ilginçti böyle herkes kapıyı iteleyip tutunarak geçiyor falan.... Gecede Dj'lik yapan Emel Kurhan Spice Girls, Destiny's Child, M. Jackson gibi isimlerin de olduğu sürprizli bir playlist hazırlamıştı ve saatler de ilerleyince ben de dahil  herkes dansa kendini kaptırmış haldeydi.

Sigara olayı yüzünden bazen dışarıdaki kalabalık içeridekinden fazlaydı.  Bir ara içeride duvarlara çizgi animasyonlar penguenler hatta Dj Emel Kurhan'ın animasyon görüntüleri yansıtıldığında böyle  güzel görüntüler çıktı ortaya.
Renkli içkiler ve renkli penguen heykelleri, igloo çadırı, prefabrik festival tuvaleti, tanıdık yüzler, tarz dj'ler, kameralı bol ışıklı enteresan bir geceydi.

Gecenin videosu muhteşem!


Jotun Igloo Party! from jotunturkiye on Vimeo.

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0