3 Mart 2012 Cumartesi

"Bugün" işim yok artık...

3 aydır süren iş deneyimim toplu işten çıkarmayla dün sabah sona erdi. O kadar çok olay  ve değişim oldu ki her şeyi burada yazsam bayağı ilgi çekerdim ama güzel olan yaşanmışlıkları kötülükle yok etmek istemiyorum. 


Aralık ayında 2 ocakta başlayan program için çok farklı düşüncelerle  bir yapımcıyla yola çıkmıştık ama son geldiğimiz nokta düz bir haber bülteni oldu. Böyle bir haber formatında çok fazla insana ihtiyaç duyulmadığı için en iyi muhabirlerden biri ve asistanların olduğu grup işten çıkarıldı. Haftalar önce bu ekibi kuran yapımcımız da işten çıkmıştı. O yüzden böyle bir gelişmeyi bekliyorduk ve şaşırmadık. Sadece bir önceki gün bizlerle geleceğe dair fikir toplantısı yapmaları ve ertesi gün yayın sonrası "üzgünüz bu kadar" diyerek  veda etmeleri ayıp oldu. 



 Bir mühendis olarak cüzzi miktar maaşla çoğu zaman 12 saat ve gece vardiyasıyla çalışma sabrını gösterdiğim için kendimi kutluyorum. Bu işle birlikte sosyal hayatımı sıfıra indirmiştim şimdi hayata döndüm. 

Ülkenin en iyi kanallarından birinde Star Tv'de iş deneyimi kazanmış olmak ve  başarılı haberciler Celal Pir ve Jülide Ateş'le tanışmış olmak onur verici. Birçok arkadaş edindim, en önemlisi bu camiada işler nasıl dönüyor biraz olsun gördüm. Dışarıdan çok havalı gözüken bu sektörde çalışmanın göründüğü kadar ışıltılı olmadığı, sabır ve fedakarlık gerektirdiğini anladım. Deneyimlerimi anlattığım ayrı bir yazı yazacağım. Şimdi dinlenmedeyim. 

10 Yorum

  1. hayırlı olsun her ıs yenı bı deneyımdır en ıyısı olur umarım

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler sağolasın zaten şartlar zordu artık normal çalışma saatleri olan bir iş istiyorum:)

    YanıtlaSil
  3. hiç hoş değil olan ama dilerim çok daha iyisini bulursun.

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkürler valla anlatacak o kadar olay var ki yazamıyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Memur olalım ya. Kpss kasalım. Makul olanı bu. :P

    YanıtlaSil
  6. hakkaten saati belli miktarı çok olmasa da maaşı belli:)

    YanıtlaSil
  7. Hayırlısı buymuş demek en güzeli sanırım.:) Bir de işten çıkmış olsan da, harika bir referansın var artık.:) Star tv sonuçta bu, orda bir gün çalışsam nasıl havalar atardım.:D

    YanıtlaSil
  8. Sağolasın Missbone moral verdin:)

    YanıtlaSil
  9. insanın hevesle ve yeni fikirlerle başladığı bir işin kısa sürüşünü görmesi üzücü olsa da,demek ki hayırlısı böyleymiş demek gerek.ne de olsa dediğin gibi star tvde deneyim kazanmış oldun,darısı daha iyi programların başına :)

    YanıtlaSil
  10. @rebeltakipte teşekkürler. Her işin sonu var hele bu sektörde sürekli bir değişim var. Daha iyisi olur inşallah:)

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0