19 Haziran 2012 Salı

Magazin Gazetecileri Derneği Ödül Töreni

    Dün akşam Sheraton İstanbul Ataköy'de  bu yıl 18.si düzenlenen Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) Altın Objektif Ödül Töreni’ndeydim. Fotoğraf makinem yanımda olsaydı herhalde olay yaratırdım çünkü görmediğim isim kalmadı. Kıvanç Tatlıtuğ'dan, Meryem Uzerli'ye ve Hazal Kaya'ya kadar herkes oradaydı. 

Törenden detaylı izlenimlerim...

Dokuz Sekiz Müzik şirketinin sahibi prodüktör Ahmet Çelenk ve ünlü prodüktörlerden Şahin Özer'le  aynı masadaydım. Murat Boz, Halil Sezai  gibi tüm ödüllü isimler Dokuz Sekiz Müzik'te olduğundan sanatçılar gelemeyince tüm ödülleri onlar adına alan Ahmet Çelenk'le birlikte ödüller bizim masaya geldi. Kendisiyle tanıştık biraz muhabbet ettik. Çelenk, önümüzdeki dönemde 5-6 yeni ismi sektöre kazandıracağını ve yine Halil Sezai gibi yılın çıkışına aday isimler göreceğimizi söyledi. "Biri olmazsa biri  olur valla hepsi iddialı isimler" diye konuştu. 


Feriha'yı gördüm
 Bir ara arkamı döndüğümde arka masada Hazal Kaya ve Adını Feriha Koydum dizisinden arkadaşlarının oturduğunu gördüm. Hazal sevgilisiyle yanyanaydı. Twitter'a arka masamda "Hazal Kaya var" diye yazınca tüm hayranları "nerede?, hani fotoğraf!" diye beni tweet bombardımanına tuttular. Bunun üzerine yazdığım tweeti sildim hemen. Zaten onlar da geceden erken ayrıldılar. Aynı masada oyuncu Buket Dereoğlu da vardı. Anlaşılan Med Yapım dizi kadrosu bir masada toplanmıştı. 

Hürrem ve Kuzey
Yılın En İyi Drama Dizisi Kadın Oyuncusu ödülünü alan Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i  Meryem Uzerli yine konuşmasıyla ilgi odağı oldu. Kırık Türkçe lafları o kadar samimi geliyor ki tüm kameralar onunla röportaj yapmak için koşturuyor. 
Kıvanç'la aynı masada oturduğunu söylemesiyle tüm kameralar o masaya yöneldi. 
Yılın En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü alan umutsuz ev kadınları dizisinden Songül Öden de onlarla  beraberdi. 



Kıvanç Tatlıtuğ "Kuzey" rolüyle en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. Merdivenlerde yakından gördüm kendisini adam bayağı zayıfmış. Tatlıtuğ, ödülünü alıp kamera ordusu eşliğinde törenden ayrıldı. 
Kürsüde konuşurken onu cep telefonuyla fotoğrafladım. (bz. sağda)


Geceden notlar: 
-Rahmetli Ahmet Kaya'ya yıllar sonra özel ödül verildi. 
-Demet Akalın En İyi Pop Sanatçısı ödülünü almadan töreni terk etti. Eşi ve Alişan'la birlikte Alişan'ın doğum günü partisine koştular. 
-Herkes ekranda göründüğünden çok zayıf. Suratlar ufak. Ben kendimi zayıf görürdüm Kıvanç bile benden zayıfmış. 
-Selami Şahin "Seninle başım dertte, ne yapsam bilmiyorum" şarkısını söylerken ben geceyi sonlandırdım çünkü çok uykum gelmişti. 
-İstanbul trafiği Ataköy'e varana kadar beni bir kez daha hayattan soğuttu. Ömür törpüsü yollarda terlememek için her yere mümkün olduğu kadar erken gitmeye karar verdim. 
-Son olarak kim ne derse desin "magazin" hayatın parçası. Olmasa "ün" diye birşey olmazdı, insanlar konuşacak şey bulamazdı ve hayat daha renksiz olurdu diye düşünüyorum. 

1 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0