12 Haziran 2012 Salı

Mezunlar Günü


 Pazar günü, hem fen lisesi hem de üniversitesinden mezun olduğum okullar grubunun mezunlar günü etkinliğindeydim. 2011 mezunuyum ama okul evin yakınında olunca gideyim bakayım dedim.

Hediyeler, konserler, dans gösterileri gibi keyifli anların yaşandığı güzel bir akşam üstü oldu. Hem liseden hem de üniversiteden arkadaşlarım bir arada olunca hangileriyle vakit geçireceğimi şaşırdım:)

Lise binamıza çıkıp nostalji yaptık. Öğretmenler odasının bile yeri değişmiş. Yemekhaneden kantine doğru yıllarca yürüdüğüm o uzun  yolda tekrar yürüdüm ve üç yıllık lise hayatımın ne kadar çabuk geçtiğini düşündüm. Şimdi en az dört yıl okuyorlar ya ne zor.

Etkinlik girişinde bize bir yaka kartı verdiler. Üzerlerinde numaralar vardı. Gecenin sonunda bir de çekiliş yapıldı ve şanslı mezunlar hediye kazandı. Şans oyunlarını çok seviyorum ama hala kazanamıyorum. Yine kazanamadım ama eğlendim. Hocalarımı gördüm sohbet ettim. Lisedeki edebiyat hocam bile yazılarımı takip ediyor daha ne olsun! Yalnız fazla açılmamamı tembih etti nedense anlamadım.

Hatıra panosu önünde arkadaşlarımla bol bol fotoğraf çekildik. Tekrar görüşmek üzere sözleştik. Bakalım sözde kalmaz umarım.

1 Yorum

  1. bende gittim mezuniyetlere böyle çok değişik havalı bi ortam ya :D

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0