14 Aralık 2012 Cuma

Can Bonomo'dan yeni albüm: Aşktan ve Gariplikten

 Salı akşamı Can Bonomo'nun "Aşktan ve Gariplikten" adlı yeni albümünün lansman konseri için Babylon'daydık. Konser aynı anda Vodafone FreeZone  Facebook sayfasından canlı yayınlandı. Kalabalık ve coşkulu geçen lansmana magazin ve sanat dünyasının tanıdık isimleri katıldı.

Can Bonomo bu sefer akustik tınıların daha ön planda olduğu yine alışılmışın dışındaki eğlenceli şarkı sözleriyle iyi bir albüm hazırlamıştı. 'Başkan' ve 'Defol' adlı parçaları zaten konserlerde söylüyordu. Yenilerden 'Basması pembe', 'İyi ki doğdun' ve 'Koy bi rakı şişeden' şarkıları en çok aklımda kalanlar ve beğendiklerim diyebilirim.


Albümdeki şarkılarının tarzını "İstanbul Müziği" olarak tanımlayan Bonomo, müzikteki klarnet, gitar, davul vs. çok çeşitli çalgılarla bu tanımın hakkını veriyor. Albümün prodüktörü, müzik direktörü ve 'Başkan' şarkısına çekilen ilk klibinin yönetmeni Can Saban. Biliyorsunuz diğer klipler de onun elinden çıkmıştı. Sadece bahsettiğim Can Biraderler değil tabiki pr'cısından, fotoğrafçısına kadar Team Bonomo güçlü bir ekip. Ayrıca hepsi iyi arkadaş. Lansman konseri öncesi perdede Team Bonomo fotoğraflarının slayt halinde geçişi güzeldi. Onların işini keyifle yapması, samimi dostlukları ve müziğin etkisi dinleyene de geçiyor. Festivallerde, konserlerde Bonomo'yu birçok kez dinledim. Daha önce canlı performansını dinlemediyseniz mutlaka bir konserine gidin. Bayağı eğlenceli geçiyor Bonomo sahnesi:)

Yeni albümüyle birlikte tarzı daha da oturmuş ve her zamanki gibi rahat bir Bonomo var karşımızda. 
Başarılı olacağına şüphe yok.

Yeni albümün ilk klibi burada:


CAN BONOMO - BAŞKAN from CAN BONOMO on Vimeo.

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0