6 Aralık 2012 Perşembe

Yeni alışveriş kanalı MCJ açıldı!

  
 Çalıştığım kanal olan World Travel Channel'ı bünyesinde bulunduran MediaSa, Asya'da  birinci, dünyada ikinci sırada olan online shopping şirketi CJ O Shopping ile ortak oldu. MCJ adıyla yayın hayatına başlayan kanal, tv'den sonra mobil uygulamaları da devreye sokarak, ülkemizde uygun alışverişi daha keyifli hale getirecek.


Dün öğlen saatlerinde Samandıra'daki yeni MediaSa Media Center'da gerçekleşen açılış davetine Kore Büyükelçisi Sang Kyu Lee, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve WTC Genel Yayın Yönetmeni Şule Bekrioğlu da katıldı.
Demet Sabancı Çetindoğan, sıkı bir galatasaray taraftarı olduğu bilinen Bakan Çağlayan’a Galatasaray Marşı söyleyen bir rozet hediye etti.



   Açılış Davetinden Fotoğraflar

 Bakan Çağlayan, Türkiye ve Kore’nin tarihten gelen bir dostluğu olduğunu ifade ederek,  CJ O Shopping ile MediaSa ortaklığının iki ülkenin ticareti için önemli bir adım olduğunu söyledi. 


Bakan, açılışın ardından MediaSa stüdyolarını gezdi, incelemelerde bulundu.

Ben de WTC sunucularımız ve yapımcı arkadaşlarımla fotoğraf çekilmeyi unutmadım:) 

Gül Gölge Saygı


Arzu Sabancı, Ömer Sabancı, Hacı Sabancı



-Açılışın sunuculuğunu Pınar Altuğ yaptı. 
-Ülkemizde Korea Fans diye bir grup olduğunu öğrendim. Açılışa gelmişlerdi ve hiç çekinmeden büyükelçi ve CEO'larla fotoğraf çekildiler, sohbet ettiler. Gerçekten ilginç bir ülkeyiz. Açılış seremonisi bittiğinde çıkışta fonda Gangnam Style müziği duymak güzeldi:)
-Televizyon ve internet üzerinden yayın yapan MCJ, moda,güzellik, sağlık,kişisel bakım, elektronik, mutfak,çocuk ürünleri ve ev ürünleri kategorilerinde  ”www.mcj.com.tr” ve Digiturk 62. kanal, D-Smart 88. kanal, ve uydu üzerinden müşterileriyle buluşuyor. 

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0