29 Aralık 2012 Cumartesi

Daniël Stork'un Veda Partisi @ The Hall


Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu Basın ve Kültür Ataşesi Daniel Stork, gece hayatında benim gibi özel partilere katılanların görmeye alışkın olduğu bir isim. 

Görevi için 4,5 yıldır İstanbul'da yaşayan Daniel, tam bir İstanbul aşığı. Yıllar geçtikçe belki de bizden daha çok buralı oldu ve şehrin her noktasını gördü tanıdı. 
Galata'da Doğan Apartmanı'nda oturan Daniel, ne üzücü ki görevinin bitmesi nedeniyle Fransa'ya Paris'e taşınıyor ve İstanbul'a veda ediyor. 
27 Aralık Perşembe akşamı bu veda nedeniyle Daniel, Beyoğlu'ndaki The Hall'de bir parti düzenledi.


Onun düzenlediği partilerde hep şık giyinilir ve bir tema muhakkak olur. Evinde de kıyafet balolaları düzenlediğini duymuştum. 
Bomonti bira sponsorluğunda gerçekleşen veda partisindeki tema ise Sailor Meets Moulin Rouge idi. Bilirsiniz aynı adlı filmi çekilen Paris'in ünlü kabaresidir: Kırmızı Değirmen. Moulin Rouge kadınları ve denizci erkeklerle  dolacağını sandığım partide herkes kostüm kuralına tam uymamıştı.  Ben de denizci olmasam da o tarz bir şapkayla ortama uydum:) 



Gecenin başında Amsterdam çıkışlı, 16-22 yaşları arasında gençlerden oluşan Jungle By Night adlı grup sahne aldı. Trompetler, davullarla dinleyenleri öyle coşturdular ki enerjileriyle herkesi hareketlendirdiler. 



Oyuncu Wilma Elles ve sevgilisi Kerem Göğüş ile karşılaşmak benim için bir parti klasiği artık. Bu sefer bir hatıra pozu alalım dedik:)



Genellikle 60'ları andıran retro parçaların çaldığı parti Dj performanslarla devam etti. 


Hafta içi olması nedeniyle ertesi gün erken uyanacağım için bir süre sonra partiden ayrıldım. 


İstanbul gece hayatının ve partilerin aranan ismi Daniel'in yokluğunu fazlasıyla hissedeceğimiz kesin. Duyduğuma göre kendisi Paris'te de Türk geceleri düzenleyecekmiş:)

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0