15 Ocak 2013 Salı

Bedük'ten otel odasında çılgın parti!


14 Ocak Pazartesi akşamı W Hotel'in 470 numaralı suitinde çok özel bir davet. 
Bedük'ün, rock electro, dupstep türlerini kendi tarzı ile harmanladığı yeni albümü Overload'u dinlemek için biraraya geldik. 
Albüm için bir yıldır stüdyoya kapanan Bedük, yeni şarkılarını da bu özel davette dostlarına tanıttı. 

Bedük  odaya kurulan sahneye çıktığında 'Yarın bu otel odası tadilata girecek kesin. Burayı yıkacağız!' diye çılgın bir açılış yaparken biz gereken enerjiyi kazanmıştık bile. 

Albümündeki 12 şarkıyı baştan sona seslendiren Bedük bize çok keyifli bir gece yaşattı, yeni haftaya dinamik bir başlangıç oldu:)

ÖZEL PARTİDEN EN ÖZEL DETAYLAR:

Davet otel odasındaydı ama yine aynı parti klişeleri yaşandı. 


-Öyle Bir Geçer Zaman ki'den tanıdığımız Wilma Elles ve sevgilisi Kerem Göğüş'le, Bekir Aksoy da aynı şekilde kız arkadaşıyla birlikte görüntülendi. 



-Burcu Esmersoy, Pelin Öztekin, Oben Budak, İrem Derici, Öykü Serter, Erdem Yener, Özgür Aras ve Can Bonomo gibi birçok tanınmış ismin ve 250 davetlinin katıldığı gecenin fotograflarını Mehmet Turgut çekti. Deniz Akkaya da geceye katılanlar arasındaydı. 



-Parti sosyal medyada #enhavalıparti etiketiyle paylaşıldı. 

-Ortam kalabalıklaşınca herkes tabiki soluğu suitin balkonunda aldı. Böyle olunca da kişiler arasında ilk tanışmalar, selam vermeler ve sohbetler hız kazandı. 




Cep Telefonuma Takılanlar

-Partiye iki kız arkadaşımla gittim. Birinin sevgilisi olmasına rağmen bu gece ondan izin alıp ayrı geldi benimle. Ünlü bir rock grubunun solisti de bizle bayağı muhabbete daldı ve bizim kızla çok ilgilendi. Sahnede çok cool takılan rock'çı abilerin hiç de öyle olmadığını anladık:)

-Dans eden Wilma Elles,  içinde enerji içecekleri olan buzlarla dolu jakuziye kendini bırakır gibi oldu ama tam o anda sevgilisi onu yakaladı. Ben de o anı cep telefonumla net olarak yakalayamadım ne yazıkki:)

-Öyle Bir Geçer Zamanki'nin Mesude'si Nilperi de bu partideydi. Bir ara cep telefonunu kaybetti. Telefonuna mesaj atıp güvenlikte durduğunu öğrenip gidip aldık:) Nilperi de buzlarla dolu jakuziye atlayıp fotoğraflar çekilmiş ama halen göremedik meraktayız:)
Ek: Partiden en çılgın kareler için TIKLA!



*Davetiye için Hürriyet Bumerang'a teşekkürler.

2 Yorum

  1. En havalı parti olmuş cidden! =)

    YanıtlaSil
  2. Baya eglenceli olmuş, otel odasında böyle birpartiyağılması daiyi düşünüldüğüü gösteriyor

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0