6 Ocak 2013 Pazar

Yılın ilk haftasından geriye kalanlar...

Yılın ilk haftasını geride bıraktık. Yeni yılın ilk günlerinde öne çıkan birkaç detaydan bahsedeyim dedim. İlk haftadan 'en çok konuşulan' konuları listeliyorum. Siz de aklınıza gelenleri bu yazıya yorum olarak bırakabilirsiniz. 

-Yeni yılın şarkısı: Yeni yıla özel bir program yapmadım çünkü çalıştığım world travel channel'da canlı yayın vardı. Canlı bağlantılarla hediye dağıtıldı. Yayın aralarında klip verildi. En çok Demet Akalın'ın 'Türkan' parçası çaldı. Sırf bizde değil eğlence mekanlarında da Gangnam'dan sonra en çok çalan parçaymış. Demekki bu yıl sürekli duyacağız.

-Yeni yılın dizisi: Beren Saat'in 'İntikam' dizisi başladı. Orjinali olan 'Revenge' adlı yabancı diziden tüm senaryo haklarını satın almışlar. İlk bölümü izledim neredeyse diyaloglara kadar  orjinaliyle birebir aynıydı. 'Umutsuz Ev Kadınları' örf adetlerimiz nedeniyle tam uyarlanamayıp direkt mahalle dizisine geçiş yapmıştı. Umarız İntikam çizgiyi bozmaz. 

-Yeni yılın modası: Halka sorsak herkes 'krizdeyiz, kan ağlıyoruz' der ama daha ilk çıktığı günlerde iphone 5'ini almayı ihmal etmez. İphone kapakları da ayrı sektör olmuş; kaset, tetris ya da çikolata şeklinde bile var. Bağdat caddesi'nde bu ürünler için ayrı bir sokak var. Geçen gittim kıyafet dener gibi 4S'ime uygun kapak denedim. 

-Yeni yıl kararları: Herkes bir 'to do list' çıkarır ya yeni yıl öncesi hiç anlamam. Zaten hayatın planlandığı ya da hayal edildiği gibi gittiği görülmemiştir. En iyisi 'bol sürprizli bir yıl olsun' diyelim. 



3 Yorum

  1. Çıkar çıkmaz iphone 5 aldım ama hala bir kabım yok..Bi kıza yakışmıyor bu hareketler.. Wishlist olayına gelince de her sene çıkarırdım, bu sene bi hevessiz girdim yeni yıla.Ben de bol sürprizli olsunculardanım :)

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. İntikam dizisinde Yağmur kocaman yalıda oturuyor ama o beyaz saçlı katil dahil herkes dingonun ahırı gibi içeri girebiliyor! Koca yalıda bir hizmetçi, uşak, aşçı kimse yok mu? Mutfağı var mı o yalının? Yağmur'u bir gün olsun yemek yerken hatta çay içerken mutfakta görmedik sanki yemeden, içmeden biyonik kadın gibi yaşıyor:) anahtarı çeviren pat evin içinde!:) karate yaptığı için korkmuyor herhalde:) bu mantık hatalarına rağmen yine de izliyoruz:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz deyince düşündüm Yağmur'un evinde hiç mutfak gösterilmedi sanki hep salon :)

      Sil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0